Primarul din Galati anunta inca patru proiecte aprobate prin PNRR pentru municipiul de pe malul Dunarii. In total, e vorba de… zeci!

Read Time:39 Second

[ad_1]

„Încă patru proiecte aprobate prin PNRR

Este vorba despre noi stații de reîncărcare pentru mașinile electrice, precum și renovarea fostului cinematograf „Flacăra”, a Grădiniței „Voinicelul” și a blocului C5 din cartierul Mazepa.

Valoarea acestor noi proiecte aprobate pentru finanțare este de aproximativ 4,5 milioane de euro, conform datelor anunțate în urmă cu puțin timp de Ministerul Dezvoltării.

Până acum, în cadrul PNRR, am primit aprobarea pentru 38 de proiecte în valoare de circa 65 de milioane de euro”, informează Ionuț Pucheanu, edilul-șef al municipiului Galați.

Foto: PLANIADA

Articolul Primarul din Galati anunta inca patru proiecte aprobate prin PNRR pentru municipiul de pe malul Dunarii. In total, e vorba de… zeci! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Aceste lucruri fac ca SEO să fie important pentru orice business (P)
Next post Miscarea de Protectie a Consumatorilor a semnat un Acord de Parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept