Prima editie a Bucharest Food Expo, cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare din Romania

Read Time:1 Minute, 2 Second

[ad_1]

Prima editia a Bucharest Food Expo (BFE), cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare din Romania, se desfasoara intr-un spatiu generos in cadrul centrului Romaero din Bucuresti si pune la dispozitie expozantilor din toata industra alimentara, spatii moderne multifunctionale.

BFE este un targ international care primeste cei mai multi participanti de profil, de la procesarea alimentelor, controlul si managementul productiei, proiectari de fabricii, la producatori de produse alimentare, distribuitori, importatori, angrosisti, comercianti cu amanuntul si HoReCa.

BFE Forum se va concentra pe subiecte precum proteinele alternative, IA in practicile alimentare, transparență, trasabilitate si green energy.

Evenimentul ofera oportunitati de a creste gradul de cunoastere a marcii si de a castiga recunoastere. In plus, profesionistii se pot conecta cu alti specialisti, inclusiv cu potentiali parteneri.

Fiecare sector prezinta o gama larga de produse. Printre acestea se numara utilaje, alternative de ambalare, gusturi, texturi si procese noi. Expozitia permite atat start-up-urilor, cat si companiilor lider sa obtina recunoastere.

Eveniment organizat de Bucharest Food ExpoCARNEXPO şi INDUSTRIA CARNII.RO.

Bilete: bucharestfoodexpo.ro

Articolul Prima editie a Bucharest Food Expo, cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare din Romania apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Activitati in muzeele prahovene dedicate Zilei Mondiale a Educatie
Next post ASA DA! Mesajul Subprefectului Emil Draganescu de Ziua Internationala a Varstnicilor
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept