Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, reales vicepresedinte la nivel de reprezentare al CCI a Romaniei

Read Time:1 Minute, 0 Second

[ad_1]

Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie a României a ales marți, 22 noiembrie 2022, organele de conducere ale CCIR pentru următorul mandat de cinci ani, o functie importanta revenindu-i Presedintelui Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu.

Dl. Mihai Daraban, Președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a fost reales, prin vot secret, în funcția de Președinte al CCIR, cu majoritate de voturi.

Anterior alegerii Președintelui CCIR, Adunarea Generală a Membrilor CCIR a ales, prin vot secret, membri Colegiului de Conducere ai Camerei Naționale. Lista acestora o gasiti AICI.

Dintre membrii noului Colegiu de Conducere, au fost aleși, prin vot secret, cei patru Vicepreședinți ai CCIR. Detalii AICI.

În aceeași ședință, Adunarea Generală a ales și cei opt Președinți ai Comitetelor Camerei Naționale, cu rang de Vicepreședinte la nivel de reprezentare, printre acestia fiind si Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, dl. Aurelian Gogulescu (foto).

Detalii pe Bucuresti Business.

Articolul Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, reales vicepresedinte la nivel de reprezentare al CCI a Romaniei a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Sportivii anului au fost premiați la Gala Canotajului Românesc. 2022 este cel mai de succes an din istoria Federației Române de Canotaj
Next post Incepand cu luna decembrie, schimbare in bine pentru prahovenii care vor sustine probele examenului in vederea obtinerii permisului de conducere
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept