Premieră în România: prima universitate care oferă studenților beneficii personalizate

Read Time:1 Minute, 30 Second

[ad_1]

Începând din acest an universitar, Universitatea Politehnica din București devine prima instituție de învățământ superior din România care oferă studenților o gamă amplă de beneficii și oferte speciale.

Studenții înscriși la toate ciclurile de învățământ (licență, masterat și doctorat) precum și angajații UPB vor avea acces la o platformă online din care vor putea alege dintre peste 2.500 oferte speciale dedicate cu reduceri cuprinse între 5% și 50%.

Printre beneficiile disponibile se numără reduceri la segmente de produse și servicii precum: sport, cultură, sănătate, educație, turism, librării, hobby, modă, wellness, restaurante etc. Platforma va funcționa ca un magazin online, creat special pentru comunitatea universității.

Mihnea Costoiu, rectorul universității, a declarat in acest sens: „Pentru noi acest proiect face, în primul rând, parte din spectrul responsabilității sociale. Sigur, este un avantaj competitiv ca o universitate să crească atractivitatea pachetului de servicii și beneficii pe care îl oferă studenților. Însă mai important este faptul că sperăm ca prin reducerea costurilor studenților, prin creșterea puterii lor de cumpărare, să scădem nivelul abandonului universitar și retenția studenților pe băncile facultăților. Este o inițiativă care va avea un impact pozitiv asupra a peste 33.000 de oameni”.

Prin rețeaua la care s-a alăturat universitatea, studenții vor putea beneficia de aproape 5.000 de oferte și reduceri de la peste 4500 de parteneri.

Universitatea POLITEHNICA din București, cea mai mare universitate tehnică din țară, are peste 30.000 de studenți înscriși anual la toate ciclurile de învățământ, 15 facultăți şi peste 1.800 de cadre didactice și cercetători. UPB are peste 80 de laboratoare și 68 de centre de cercetare cu tehnologie de ultimă generație.

Articolul Premieră în România: prima universitate care oferă studenților beneficii personalizate apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Revitalizarea si sprijinirea mestesugurilor autentice raman printre obiectivele demersurilor CJPC Prahova! Dovada- Targul Mestesugurilor Traditionale
Next post PLOIESTI: Avem o noua editie a Taberei Nationale de Sculptura Monumentala Contemporana. Niciun cuvant despre intiatorul evenimentului- invidie, ignoranta…?
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept