Porti nume de animal? Intri GRATUIT, marti, la Muzeul „Antipa”!!!

Read Time:53 Second

[ad_1]

„Vă așteptăm marți, 4 octombrie 2022, la Muzeul Antipa, să sărbătorim împreună Ziua Mondială a Animalelor!

Cu acest prilej, vă anunțăm că toți vizitatorii care poartă numele unei vietăți din lumea necuvântătoarelor au acces gratuit în expoziția permanentă!

Vă invităm, așadar, pe toți cei care iubiți animalele, fie că le purtați sau nu numele, să vă petreceți ziua la muzeu și să participați la o călătorie imaginară în jurul lumii, însoțiți bineînțeles de animalele preferate de la Muzeul Antipa!

Ziua Mondială a Animalelor a luat naștere în urma convenției ecologiștilor din Florența, în anul 1931, și a avut drept scop atragerea atenției asupra creșterii alarmante a numărului speciilor de animale pe cale de dispariție. În prezent, această zi are menirea de a recunoaște rolul important ocupat de animale atât în natură, cât și în viața oamenilor”.

Ineditul anunț a fost publicat pe pagina de socilaizare a Muzeului „Antipa”.

Articolul Porti nume de animal? Intri GRATUIT, marti, la Muzeul „Antipa”!!! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Avem ministru nou la Educatie- Ligia Deca
Next post Seara dedicata parteneriatului economic romano-britanic la Castelul Peles, gazduita de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei romane
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept