Poftiti sa traiti experienta In[visible]! In Sectorul 2!

Read Time:1 Minute, 7 Second

[ad_1]

Ai avea curajul să intri într-un tunel de lumină, lung de 12 metri, în care corpul tău se deconstruiește în milioane de fragmente?

 Până pe 18 decembrie, în curtea Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti – UTCB  poți să ai o experiență demnă de filmul Matrix. Pe măsură ce intri în instalația de lumină, In[visible] diluează şi distorsionează tot ceea ce credeai că ştii despre propria persoană.

 Minunata instalaţie reprezintă, în fapt, o metaforă artistică ce ne pune pe gânduri. Ne arată că nu suntem ceea ce părem a fi, ci mai degrabă foarte fragili, dar şi că ne preschimbăm continuu, la fel cum se întâmplă pe parcursul vieţii. De altfel, schimbarea rămâne singura constantă a vieţii, iar cu cât ne opunem mai puţin schimbării, cu atât ne va fi mai uşor.

Lucrarea In[visible] este realizată de Daniel Popescu, directorul artistic al Festivalului de artă urbană Lights On Romania. Până duminică, în total 9 instalaţii de lumină vor însufleţi parcurile, dar şi alte puncte cheie din Sectorul 2.

Festivalul Lights On este organizat de Centrul Mihai Eminescu şi Primăria Sectorului 2, în parteneriat cu Daisler Asociatia.

Articolul <strong>Poftiti sa traiti experienta In[visible]! In Sectorul 2!</strong> apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Perchezitii in Ilfov, intr-un dosar cu PREJUDICIU de aproximativ 900.000 DE LEI
Next post Cand stii si vrei sa daruiesti: Brad de poveste si… cantec la Filarmonica
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept