PLOIESTI, unde esti? In aproape 2 luni cat a functionat, Targul de Craciun din Sibiu a realizat venituri de peste 10 milioane de euro! Aflati cum!

Read Time:1 Minute, 40 Second

[ad_1]

PLOIESTI, unde esti? Pe ce…planetă???

„Ediția din 2022 a adus și o contribuție la economia locală: peste 10 milioane de euro datorită celor aproximativ 250.000 de vizitatori din alte localități. Pagina de Facebook a Târgului a depășit pragul de 100.000 de fani iar materialele publicate au atins aproape 6 milioane de personane”, după cumscrie presa sibiană, citând statisticile organizatorilor .

Conform estimărilor inspiraților care, iată, au bucurat și în această iarnă sibienii dar și mii de oaspeți din țară și depeste hotare, veniturile realizate în economia locală în cele aproape 2 luni în care Târgul de Crăciun a fost deschis depășesc pragul de 10 milioane de euro, luând în considerare doar înnoptările, în număr de peste 100.000 în lunile noiembrie și decembrie.

Concret, bugetul mediu de cheltuieli este estimat la 100 de euro pe zi, bani cheltuiți pe cazare, masă, cumpărături și petrecerea timpului liber. 

„A fost o ediție foarte reușită, suntem foarte bucuroși că am primit reacții pozitive atât din partea vizitatorilor cât și din partea expozanților ce au participat la ediția din acest an. Târgul de Crăciun din Sibiu este un vector în turism în perioada sărbătorilor la nivelul întregii țări și suntem mândri că „rețeta” de succes de la Sibiu a început să fie preluată și implementată și de alte orașe din țară”, a transmis Andrei Drăgan Răduleț, președintele Asociației Events for Tourism, organizatorul celebrului Târg.

 BRAVO! De 10 ori BRAVO!
AȘA SE FACE! AȘA TE FACI NU DOAR CUNOSCUT ȘI APRECIAT, DAR TE „ARANJEZI” ȘI CU BANI LA BUGET! Nu 1000 de euro, nu 10.000, nu 100.000 de euro. 10 MILIOANE!

foto: Targul de Craciun din Sibiu/Focus Photos Agency

Articolul PLOIESTI, unde esti? In aproape 2 luni cat a functionat, Targul de Craciun din Sibiu a realizat venituri de peste 10 milioane de euro! Aflati cum! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post DSU: START Programul National de Consolidare a cladirilor cu risc seismic ridicat
Next post E OFICIAL: Certificatul de cazier judiciar se va putea elibera si electronic
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept