PLOIESTI: Peste 170 de transporatori sanctionati pentru incalcarea regulilor stabilite de municipalitate

Read Time:1 Minute, 17 Second

[ad_1]

                Poliția Locală Ploiești prin polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice a desfășurat, în dimineața zilei de vineri, 04.11.2022, mai multe acțiuni de control pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care efectuează transport de persoane cu microbuze sau autobuze fără autorizație eliberată de Primăria Municipiului Ploiești, precum și pentru utilizarea altor terminale, circulația autovehiculelor pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite la nivelul municipiului.

            Totodată, verificările au avut în vedere și circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 t în zonele de restricție reglementate de municipalitate, fără a deţine autorizaţie de acces valabilă.

            Controalele polițiștilor locali s-au desfășurat pe bulevardul București, străzile Democrației, Găgeni, Gheorghe Grigore Cantacuzino, Ștrandului și Depoului.

            În urma investigațiilor, unui număr de 173 conducători auto, au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 20.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor art. 12.1. pct 2 din H.C.L. nr. 228/2006 și ale art. 12 din H.C.L. nr. 131/2011.

Echipajele Poliției Locale Ploiești au permanent în atenție impunerea unui climat de disciplină în rândul transportatorilor, pentru respectarea normelor legale.

sursa foto: Poliția Locală Ploiești

Articolul PLOIESTI: Peste 170 de transporatori sanctionati pentru incalcarea regulilor stabilite de municipalitate a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Reprezentanti ai ISJ Prahova, prezenti la primul eveniment de anvergura din cadrul proiectului ”Educatie alimentara in institutiile scolare”
Next post Elev cu pistol la o scoala din Ploiesti! GRAV! Foarte GRAV!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept