Ploiesti, in strai de sarbatoare, intru cinstirea Zilei Nationale

Read Time:44 Second

[ad_1]

Se întâmplă la Ploiești, pe tronsonul Piața Victoriei-Piața Mihai Viteazul. Angajații SGU înlocuiesc cu zor steagurile deteriorate și poavazează totul, cum se cade! Și așa este normal să se acționeze, cu numai câteva zile înaintea celebrării Sărbătorii Țării, la 1 Decembrie!

 Este necesar, este firesc ca, înaintea Zilei Naționale, localitatea, oricare ari aceea, să fie gătită cum se cuvinte, de parcă ar merge la „biserica” sufletului fiecăruia dintre noi. Cu respect, cu drapel, cu primenire întru toate…

Și… poate, poate așa o fi un îndemn și pentru ploieșteni, să vedem  cât mai mulți confrați cu drapelul în piept, la propriu și la figurat, în zi d eluminată sărbătoare, nu???

Articolul Ploiesti, in strai de sarbatoare, intru cinstirea Zilei Nationale a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cetru de colectare separata a deseurilor prin aport voluntar in Prahova! Investitie de milioane de euro
Next post Premierul, la reuniunea Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social. Lesne de ghicit subiectul… principal!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept