PLOIESTI: Comisarii pentru Protectia Consumatorilor, in actiune, la Electrica Furnizare si la operatorul de termoficare

Read Time:1 Minute, 8 Second

[ad_1]

Ion Iordăchescu, comisar șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia: „La Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova,  în perioada 01.10.2022 pana in prezent, au fost inregistrate 154 reclamații privind Electrica Furnizare Sucursala Ploiești. Principalele probleme reclamate de către consumatori au fost: neemiterea facturilor aferente locurilor de consum conform contractului de prestări servicii furnizare energie electrica, nepreluare index, emiterea facturilor pentru o perioada mai lunga de timp. Operatorul economic a fost sancționat cu 2 amenzi în valoare de 20.000 lei. Conducerea Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia este în legatură permanentă membrii din conducerea operatorului economic. Vom reveni cu un răspuns din partea acestora.

În ceea ce privește operatorul de termoficare din Ploiești, la Comisariatul Județean pentru Protectia Consumatorilor Prahova,  în perioada 01.10.2022 până în prezent, au fost înregistrate 9 reclamații privind sincope în furnizarea agentului termic. Ca urmare a cercetării acestora, s-a constatat că reclamațiile sunt întemeiate, operator economic fiind sancționat conform prevederilor legale în vigoare. Totodată, s-au dispus măsuri de remediere a situației, respectiv livrarea agentului termic în paramentrii prevăzuți.

Articolul PLOIESTI: Comisarii pentru Protectia Consumatorilor, in actiune, la Electrica Furnizare si la operatorul de termoficare a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Vizita in Prahova a ambasadorilor tarilor asiatice
Next post Politia Locala Ploiesti a aplicat in 2022 peste 10.200 sanctiuni. Totusi, vandalismul si infractiunile de tot felul raman la moda!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept