Ploiesti, 21 octombrie: Conferinta ROJAZZ 50+3, cu oaspeti din patria Jazz-ului, de peste ocean

Read Time:2 Minute, 7 Second

[ad_1]

Ajuns la cea de-a XVII-a ediție, mult-așteptatul Ploiești Jazz Festival 2022 revine în inima orașului „aurului negru” între 4 și 30 octombrie pentru un rendez-vous muzical prelungit!

Conferința ROJAZZ 50+3 se va desfășura pe în 21 octombrie, printre invitați numărându-se oficiali ai Sibiu Jazz Festival, Gărâna Jazz Festival, București Jazz Festival ș.a.m.d., membri de onoare ai faimosului Club de Jazz din Ploiești, dar și reprezentanți ai Mutual Musicians Foundation din Kansas City (SUA).

Desfășurat după formatele deja consolidate și bine cunoscute publicului ploieștean, Festivalul vă invită la o multitudine de evenimente derulate și în acest an sub înaltul patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române și sub egida Ministerului Culturii, în parteneriat cu Primăria Ploiești.Trebuie spus, de asemenea, că o altă performanță remarcabilă a Ploiești Jazz Festival este faptul că prestigioasa Filarmonică ploieșteană a devenit, începând cu anul 2022, membru cu drepturi depline al Europe Jazz Network.

În contextul minunatului Festival ce crește, iată, o tradiție în cel mai profund sens, un moment de referință îl va reprezenta Conferința ROJAZZ 50+3  care se va desfășura pe în 21 octombrie în eleganta Sală a Coloanelor de la Palatul Culturii. Printre invitați numărându-se oficiali ai Sibiu Jazz Festival, Gărâna Jazz Festival, București Jazz Festival ș.a.m.d., membri de onoare ai faimosului Club de Jazz din Ploiești, dar și reprezentanți ai Mutual Musicians Foundation din Kansas City (SUA).

După succesul înregistrat în edițiile precedente, proiecte precum Jazz in the Bus sau Caravana Ploiești Jazz Festival se vor impune în anul acesta ca o prezență puternică și stabilă în peisajul urban al Ploieștiului. Astfel, Zoom Trio va aduce din nou muzica de jazz aproape de publicul călător printr-o serie de concerte inedite, oferite pe „scena” autobuzelor TCE Ploiești. Fiți cu ochii în patru după autobuzele cu însemnele Ploiești Jazz Festival în zilele de 11, 13, 18 și 20 octombrie, căci atunci Jazz-ul va prinde roți!

În completarea acestor acțiuni, Zoom Trio va concerta într-o formulă mobilă și în datele de 15, 16, 22 și 23 octombrie, o dată ce tirul special amenajat pentru Caravana Ploiești Jazz Festival va începe să cartografieze muzical principalele artere ale Ploieștiului.

Suprizele sunt, însă, mult mai multe și le aflați de la noi!

Articolul Ploiesti, 21 octombrie: Conferinta ROJAZZ 50+3, cu oaspeti din patria Jazz-ului, de peste ocean a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ziua Mondiala a Educatiei – Scoala la muzeu. Ce spune un muzeograf din Prahova?
Next post 31 de miliarde de euro pentru modernizarea Romaniei! Cum vor fi folositi banii?
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept