Peste 200 de persoane disparute sau urmarite, depistate de politisti in prima saptamana a anului. In peste 150 de cazuri e vorba de minori

Read Time:57 Second

[ad_1]

Direcţia de Investigaţii Criminale organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor şi persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv cea de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.

Astfel, în perioada 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie a.c., n urma activităţilor de căutare şi identificare, au fost depistate sau a fost clarificată situaţia a 32 de persoane urmărite la nivel național. Dintre acestea, 22 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar 4 aveau mandate de arestare preventivă.

Față de 3 persoane au fost emise mandate europeane de arestare, iar pentru alte 3 au fost dispuse sentinţe de internare în unitați medicale de specialitate.

Potrivit Poliției Române, în perioadă menționată, în urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale, au fost depistate 234 de persoane dispărute, 156 fiind minori.

foto: ziare.com

Articolul Peste 200 de persoane disparute sau urmarite, depistate de politisti in prima saptamana a anului. In peste 150 de cazuri e vorba de minori apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Rochia- ce poezie tesuta-n catifea, dantele… Si ce industrie… milenara!
Next post Hintz, „ciasornicarul si giuvaergiul” Fagarasului
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept