Pelerinaje la Manastirea Vladiceni pentru intalnirea cu Preotul Calistrat (P)

Read Time:2 Minute, 39 Second

[ad_1]

Pentru foarte multi credinciosi ortodocsi una dintre figurile duhovnicesti de mare importanta este Preotul Calistrat. Acesta slujeste in prezent la Manastirea Vladiceni din apropiere de Iasi. Chiar daca multi credinciosi aleg sa mearga in pelerinaje la manastiri si biserici unde sunt ingropati diferite figuri duhovnicesti sau la moastele diferitelor sfinti, foarte multi enoriasi isi doresc sa il cunoasca personal pe Preotul Calistrat. In acest sens se poate opta pentru un pelerinaj organizat de catre o agentie de turism la Manastirea Vladiceni de langa Iasi.

Care sunt invataturile Parintelui Calistrat?

Principalele mesaje care sunt transmise de catre Parintele Calistrat vizeaza atat relatia oamenilor cu divinitatea, cat si aspectele practice ale credintei ortodoxe in viata de zi cu zi. In cadrul acestor mesaje  Parintele acorda o atentie deosebita importantei avute de Sfanta Liturghie in viata crestinilor.

Conform invataturilor transmise de catre Parinte, prezenta la Sfanta Liturghie trebuie sa fie inclusa in practica saptamanala a crestinilor, chiar si in contextul in care lumea este mai mereu ocupata cu sarcinile zilnice.

Un alt aspect considerat foarte important din perspectiva invataturilor Parintelui Calistrat este rugaciunea personala. Preotul insista asupra faptului ca rugaciunea personala este esentiala pentru a ne bucura de o viata echilibrata si pentru a simti prezenta divinitatii in fiecare zi din viata noastra. Parintele Calistrat mentioneaza faptul ca rugaciunea personala nu trebuie sa fie facuta neaparat in cadrul bisericii. Aceasta practica poate fi urmata in orice loc si in orice moment.

Pentru a transmite toate mesajele sale, Parintele Calistrat Chifan a adoptat tehnologia moderna si a decis sa foloseasca frecvent mijloacele digitale pentru a impartasi cu enoriasii mesajele sale. In acelasi timp, Parintele apeleaza frecvent inclusiv la mass-media pentru a transmite gandurile si mesajele sale. Prin intermediul acestor mijloace, mesajele Parintelui ajung la tot mai multi credinciosi.

Programul pelerinajului la Preotul Calistrat

Avraam Travel este o agentie de turism care organizeaza periodic pelerinaje la Manastirea Vladiceni pentru a-l intalni personal pe Parintele Calistrat. Pelerinajul se desfasoara pe durata a doua zile si cuprinde vizitarea inclusiv a altor manastiri din Moldova. In prima zi a pelerinajului are loc plecarea din Bucuresti cu oprire la Manastirea Nechit, lacas de cult unde pelerinii vor avea timp pentru rugaciune si pentru inchinarea la cele peste 350 de moaste din biserica Manastirii Nechit.

Urmeaza apoi alte doua opriri, si anume la Manastirea Agapia si Varatec, alte doua locuri incarcate de spiritualitate si foarte importante pentru enoriasi. Dupa o prima zi incarcata, pelerinii se vor caza la Targu Neamt la o pensiune sau la un hotel. Ziua a doua presupune vizitarea Manastirii Vladiceni de langa Iasi si intalnirea cu Parintele Calistrat. Pelerinii vor avea parte de mesajele Parintelui, de binecuvantarile acestuia si de rugaciuni facute impreuna cu Parintele.

Dupa ce se va incheia vizita la Parintele Calistrat, urmeaza o oprire la Catedrala Mitropolitana din Iasi pentru inchinarea credinciosilor la Moastele Sf. Parascheva. De aici pelerinii se vor urca inapoi in autocar si vor porni inspre Bucuresti pentru a incheia pelerinajul organizat de catre agentia de turism Avraam Travel.

Articolul Pelerinaje la Manastirea Vladiceni pentru intalnirea cu Preotul Calistrat (P) apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Oradea- BUGET RECORD, de 2,43 miliarde de lei. 47% din total sunt bani pentru investitii
Next post Scrisoare deschisa din partea presedinților consiliilor judetene din Regiunea Nord-Vest, pentru sustinerea proiectului Autostrazii Transilvania
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept