Orchestra Nationala de Jazz a Frantei revine in Romania dupa 30 de ani. Concerte la Bucuresti, Ploiesti si Sibiu

Read Time:1 Minute, 2 Second

[ad_1]

În perioada 27 octombrie – 1 noiembrieOrchestra Națională de Jazz a Franței revine în România, după aproape 30 de ani, într-un turneu-eveniment la Ploiești (27 octombrie, Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești în cadrul Ploiești Jazz Festival), Sibiu (28 octombrie, Filarmonica de Stat Sibiu în cadrul Sibiu Jazz Festival) și București (1 noiembrie, Palatul Bragadiru). 

Orchestra Națională de Jazz a fost creată în 1986 de către Ministerul Culturii francez, un gest politic de recunoaștere a jazz-ului și a bogatei producții muzicale. De-a lungul istoriei sale a jucat un rol important în legitimarea instituțională și culturală a jazz-ului cu scopul de a oferi o panoramă vastă a creației franceze. Orchestra Națională de Jazz (ONJ) a primit în rândurile sale aproape 200 de soliști, a susținut concerte pe toate continentele, a produs 31 de albume și a colaborat cu numeroși artiști internaționali.

Detalii pe Bucuresti Business.

Articolul Orchestra Nationala de Jazz a Frantei revine in Romania dupa 30 de ani. Concerte la Bucuresti, Ploiesti si Sibiu a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Orchestra Nationala de Jazz a Frantei revine in Romania dupa 30 de ani. Concerte la Bucuresti, Ploiesti si Sibiu
Next post Meciul Dinamo Bucuresti – PSG Handball, din EHF Champions League, este sold out!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept