ONG-urile, partenerii sociali si administratia din judetul Brasov, implicare „cot la cot” in promovarea dezvoltarii la nivel judetean

Read Time:1 Minute, 31 Second

[ad_1]

„Nu este dificil să colaborezi cu Consiliul Județean Brașov și cu autoritățile publice locale!” – acesta este mesajul transmis de reprezentanții Asociației Clusterul Comunitar de Economie Socială – ACCES către ONG-urile din județul Brașov, în cadrul unei conferințe de presă, organizată astăzi, la sediul Consiliului Județean Brașov, pe tema implementării proiectului „Acces la dezvoltare”, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Todorică Şerban, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a participat la acest eveniment, alături de Gál András Zsolt, președintele Asociației Clusterul Comunitar de Economie Socială – ACCES, și Maricel Maroti, managerul de proiect „Acces la dezvoltare”, și a ținut să sublinieze importanța bunei colaborări între autoritățile publice locale și organizațiile nonguvernamentale.

Trebuie spus căcă la finalul lunii martie 2021, a fost încheiat Acordul de parteneriat între Consiliul Județean Brașov și Asociația Clusterul Comunitar de Economie Socială – ACCES, prin care se urmărește consolidarea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali din județul Brașov de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel județean, împreună cu autoritatea publică locală, cu accent pe domeniile asistență socială, economie socială și voluntariat.

Beneficiarii proiectului „Acces la dezvoltare” sunt 30 de ONG-uri care activează în domeniul asistenței sociale, economiei sociale și voluntariatului din județul Brașov.

Acestora le sunt dedicate cursuri de formare profesională structurate pe trei domenii: management de proiect, facilitatea de dezvoltare comunitară și specialist în activitatea de lobby.

„Cred că autoritatea locală are mare nevoie de societatea civilă și sunt convins că aceasta trebuie să fie parte la decizie, căci doar relaționând cu societatea civilă, actul administrativ devine mai eficient” – a declarat Todorică Şerban, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

Articolul ONG-urile, partenerii sociali si administratia din judetul Brasov, implicare „cot la cot” in promovarea dezvoltarii la nivel judetean apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Administratia Sectorului 1 anunta „investitii fara precedent”
Next post Vrei să înveți programare? 5 motive ca să nu începi cu un curs SQL (P)
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept