Oarece vesti imbucuratoare in… „nebuna”si prea… prelungita criza a apei calde la Ploiesti! Confirmari…

Read Time:1 Minute, 36 Second

[ad_1]

„Delegaţia consilierilor locali condusă de viceprimarul Daniel Nicodim, din care au făcut parte şi directorul economic al Primăriei Ploieşti, Nicoleta Crăciunoiu, şi un director din cadrul Direcţiei Juridice, a ieşit în urmă cu câteva minute de la întâlnirea cu reprezentanţii Consiliului Concurenţei. Ambele variante luate în calcul pentru achiziţia de gaze (respectiv cea de acordare, în primă fază, a unui avans de 5 milioane de lei societăţii Termo Ploieşti şi cea acordare a unui împrumut în valoare de 10 milioane lei) sunt legale şi nu necesită o reavizare de la Consiliul Concurenței .

Delegaţia este acum în drum spre Ploieşti, iar imediat ce aceasta va ajunge la primărie, va fi convocată o nouă şedinţă de Consiliul Local. Proiectele vor avea de data aceasta avize favorabile şi, fireşte, vor avea votul consilierilor. Deci, vom avea bani pentru a cumpăra prima tranşă de gaze necesară pentru luna octombrie şi să plătim avansul pentru restul cantităţii necesare în sezonul rece.

A doua veste bună este că, tot astăzi, la ora 13.00, ANRE va lua în discuţie cererea de emitere a licenţei provizorii pentru Termo Ploieşti. Informaţiile primite sunt bune. Deci, astăzi vom avea şi licenţă.

Trebuie să menţionez aici că această echipă s-a bucurat de tot suportul preşedintelui Consiliul Judeţean, Iulian Dumitrescu, cel care a mediat toate aceste întâlniri”. Veștile au fost postate pe propriul cont de socializare de catre Simona Popescu, consilier local.

Trebuie spus că în zilele de weekend, consilierii locali s-au întalnit în nu mai puțin de 4 ședințe extraordinare. Dar mai contează?! Important e să se facă pași repezi, concreți, astfel încât ploieșetenii să beneficieze, cum e firesc, de apă caldă și căldură.

Articolul Oarece vesti imbucuratoare in… „nebuna”si prea… prelungita criza a apei calde la Ploiesti! Confirmari… a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Pustani inarmati cu cutit au vandalizat foisoarele din parcul „Nichita Stanescu” din centrul Ploiestilor! Trei dintre ei au fost retinuti”
Next post AJUTOARE DE URGENTA pentru incalzirea locuinte! Ce anunta edilii Sectorului?
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept