O echipa de baschet din Bucuresti are cel mai titrat antrenor care a ajuns vreodata in Romania!

Read Time:1 Minute, 16 Second

[ad_1]

Campion mondial, european și vicecampion olimpic, sârbul Milan Minic a fost numit astăzi în funcția de antrenor principal al echipei Baschet Club Laguna Sharks, care activeaza in Liga Națională.

„Noul nostru tehnician devine cel mai titrat antrenor care a activat vreodată în baschetul românesc, acesta având în palmares cele mai importante trofee din sportul cu mingea la coș precum Cupa Mondială (1998), Eurobasket (1995, 2001) cu naționala Serbiei și Euroliga (1997) cu Olympiacos.

Cu o carieră impresionantă, Minic a condus în calitate de antrenor principal destinele Aris Salonic (Grecia), Rhein Energie Koln (Germania), Olympiacos (Grecia), Lokomotiv Rostov (Rusia), Vojvodina Novi Sad (Serbia) și El Jaish (Qatar). Acesta are o experiență considerabilă în lucrul individual cu juniorii și în promovarea tinerelor talente din țările în care a activat, așa că ne așteptăm să vedem o revigorare a echipei cu cea mai joasă medie de vârstă din Liga Națională și contribuția lui Minic în formarea tinerilor jucători și antrenori locali”, scrie pagina de facebook a gruparii bucurestene.

CV-ul sârbului cuprinde și medalii de argint la Olimpiadele de la Rio (2016) și Seoul (1988), la Cupa Mondială din Spania (2014) și la Eurobasketul din Turcia (2017), în calitate de antrenor asistent la naționala vecinilor noștri, dar și zeci de trofee la nivel de echipe de club în baschetul european.

Articolul O echipa de baschet din Bucuresti are cel mai titrat antrenor care a ajuns vreodata in Romania! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Targ la zile de sarbatoare in Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”
Next post A fost lansat PROGRAMUL REGIONAL NORD-VEST 2021-202
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept