Nu scapa nici capitala de asa ceva: Elev inarmat cu cutit la o scoala din Sectorul 3

Read Time:1 Minute, 8 Second

[ad_1]

Incident teribil la Școala Gimnazială nr 20 din Sectorul 3.

 „Marți 13.12.2022 în jurul orei 14:00, guardul din postul fix de monitorizare a fost sesizat de faptul că un elev amenință un alt coleg cu un cuțit tip briceag (foto).

Echipajul din cadrul Serviciul Monitorizare Obiective și Unități de Învățământ, care asigură intervenția la evenimentele ce au loc în unitățile de învățământ publice, s-a deplasat la Școala Gimnazială nr 20, unde au depistat persoana și au efectuat control corporal sumar în prezența Directorului unității. Au fost contactați aparținătorii împreună cu care, după întocmirea documentelor specifice, minorul a fost condus la Secția 13 Poliție pentru continuarea cercetărilor”, tranmsit reprezentanții Poliției Locale Sector 3 referitor la acest eveniment.

Polițiștii atrag atenția, în acest context că în conformitate cu Planul teritorial de siguranță școlară și prevenire a delicvenței juvenile, în anul şcolar 2022-2023, pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă publică în unităţile de învăţământ, s-au luat măsuri ca acestea să fie monitorizate de personalul contractual din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 3, care să vegheze la siguranţa copiilor şi să îi sprijine dacă întâmpină dificultăţi.

Articolul Nu scapa nici capitala de asa ceva: Elev inarmat cu cutit la o scoala din Sectorul 3 apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post ASTEPTAM EFECTELE: 2,87 miliarde de euro de la Comisia Europeana, atrasi de Ministerul Agriculturii in 2022
Next post O-ntamplare si-un semnal de alarma. MARE! La liceu tehnologic cu unghii de 2 cm: pregatire profesionala, neica!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept