„Noi suntem romani”- AICI SE VEDE! E omul la necaz, in flacari, treci, filmezi/fotografiezi/comentezi…

Read Time:48 Second

[ad_1]

Un incendiu violent auto a avut loc în cursul zilei de marți, 6 Decembrie 2022, ora 16:20, pe centura de nord a municipiului București.

Din primele informații, un incendiu auto a avut loc pe centura de nord a municipiului București, segmentul dintre localitățile Chitila și Otopeni, unde, culmea, un utilaj pentru… deszăpezire a fost cuprins de flăcări.

 Din fericire, în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime.

Utilajul a ars în totalitate.

Traficul rutier a fost îngreunat pe durata intervenției.

Ceea ce este, însă de remarcat că… participanții la traficau preferat doar să filmize și să fotografieze, fără să sară în ajutorul șoferului, pentru a contribui, cumva la stingerea incendiului care s-ar fi putut solda cu o tragedie…

Foto: infotraficromania.ro

Articolul „Noi suntem romani”- AICI SE VEDE! E omul la necaz, in flacari, treci, filmezi/fotografiezi/comentezi… apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Managementul vânzărilor – Ce este și cum poate fi îmbunătățit (P)
Next post Primaria Sectorului 1, finantare pentru masini destinate practicii elevilor de la Colegiul Tehnic “Mircea cel Batran”
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept