Noi masuri de siguranta rutiera in apropierea scolilor din Sectorul 1

Read Time:1 Minute, 12 Second

[ad_1]

„Accelerăm implementarea Planului de siguranță rutieră a Sectorului 1. Am finalizat în această săptămână lucrările de supraînălțare a patru intersecții din jurul școlii Gimnaziale “Alexandru Costescu”, întrucât acestea prezentau un grad ridicat de periculozitate pentru pietoni.

Lucrările de supraînălțare au fost executate la intersecția străzilor Amintirii cu Bacului, Amintirii cu Niagara, Minervei cu Bacului și Minervei cu Niagara sub supravegherea şi cu consultanţa Brigăzii de Poliţie Rutieră. De asemenea, în jurul școlii au fost montate garduri de protecţie. Amenajarea trecerilor de pietoni în dreptul unității de învățământ îi vor atenționa pe şoferi să reducă viteza. Indicatoarele și marcajele rutiere au rolul de a avertiza, reglementa, orienta și informa participanții la trafic în vederea desfășurării în deplină siguranță a traficului.

În acest moment, Administrația Domeniului Public efectuează lucrări de supraînălțare în alte șapte intersecții, în zone unde sunt raportate accidente rutiere şi în apropierea unităţilor de învăţământ.

Execuția acestor lucrări a implicat adaptarea trotuarelor la cota existentă a acesteia, amplasarea gurilor de scurgere care să preia apele pluviale în lungul străzii, ridicarea căminelor existente la cota amenajată a părții carosabile supraînălțate, montarea stâlpilor de protecție de delimitare a accesului pietonal între trotuar și partea carosabilă. Totodată, sunt executate și lucrări de semnalizare rutieră orizontală și verticală”, transmite primarul Sectorului 1- Clotilde Armand.

Articolul Noi masuri de siguranta rutiera in apropierea scolilor din Sectorul 1 apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Asociatia Energia Inteligenta: „Mult asteptatele masuri ale UE pentru piata de energie si gaze, nu aduc facturi mai mici”
Next post PNL Prahova si-a ales conducerea organizatiei de femei
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept