Municipiul Ploiesti- cel mai redus tarif la serviciul public de alimentare cu apa si de canalizare! Care e situatia in cazul energiei termice?

Read Time:1 Minute, 1 Second

[ad_1]

Reprezentanții municipalității tranmsit azi că ploieștenii beneficiază de unul dintre cele mai reduse tarife din țară pentru serviciul de alimentare cu energie termică, dar și pentru serviciul public de alimentare cu apă potabilă și de canalizare”.

Într-un comentariu postat pe pagina de socializare a Primăriei Ploiești, autoritățile argumentează: „Comparativ cu alte administrații publice locale, municipalitatea ploieșteană reușește să susțină, în continuare, subvenționarea prețului gigacaloriei pentru toți ploieștenii beneficiari ai SACET, suportând de la bugetul local cea mai mare parte a tarifului la gigacalorie, astfel încât, tariful facturat către populație să rămână la valoarea de 222, 49 lei/Gcal, cu TVA inclus.

De asemenea, municipiul Ploiești are în prezent și cel mai redus tarif la serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare, respectiv de 5,86 lei/mc, conform unui clasament realizat luna aceasta, în urma consultării prețurilor stabilite de către alte autorități publice locale pentru cetățeni, la acest serviciu public”.

Articolul Municipiul Ploiesti- cel mai redus tarif la serviciul public de alimentare cu apa si de canalizare! Care e situatia in cazul energiei termice? a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post FII INFORMAT! Ai acum instrumentul care iti usureaza crearea meniului zilnic si a listei de cumparaturi ! 
Next post ANUNT de ultim moment pentru elevii care termina Gimnaziul dar si pentru cei care se pregatesc sa dea Bacalaureatul!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept