Monica- fostul meu și distracție cu punctul ei 4- Servitoarea de serviciu în cameră dracului | Povești despre sex anal

Read Time:8 Minute, 38 Second

Nu jucasem niciodată așa până acum, așa că, deși ea știa foarte bine cum arăt, m-am simțit inconfortabil pentru o vreme că penisul meu dur se extinde de sus și stăteam călare pe capul ei. Dar curând sentimentul ciudat a trecut când i-am simțit mâinile pe fesele mele și a început să apese ușor, astfel încât să-mi pot introduce penisul lung în gura ei. a început să-mi placă. Am fost și mai surprins când, în timp ce îi lingeam păsărica și îmi împingeam penisul de sus în gură, am simțit-o brusc că-și strecoară degetul în anus. De fiecare dată când am băgat în gura ei, degetul ei a alunecat în fundul meu, la care nu eram îndatorat, deoarece mi-am umezit și degetul și am început să-i fac la fel cu nemernicul ei. Din păcate, m-am prins atât de mult încât ea mi-a prins brusc scrotul și m-a tras în sus până când penisul i-a ieșit din gură.


banner1

După ce m-am despărțit de iubita mea, am căutat altul și a căutat și ea un tip. Totuși, am păstrat legătura. Odată a spus că actualul nu știe să o mulțumească, și pe deasupra ar înfomet-o. Am înțeles, pentru că știu că ea a preferat întotdeauna să fie puțin mai ascuțită. Din când în când aveam contact prin mesagerie instant sau mesaj text, dar nimic obligatoriu.

Într-o zi, în timp ce beam ceva de distracție, am scris:

— Vrei o fotografie?

„Da” la care am trimis o fotografie de sus: pantaloni descheiați dar în boxeri.

O clipă mai târziu am primit un mesaj de răspuns: „Acum scoate-ți boxerii și trimite-mi altul fără chiloți”.

Fără să stau pe gânduri, mi-am scos boxerii și i-am trimis o fotografie cu penisul meu, deja fără chiloți, ușor îndoit.

Răspunsul ei a fost rapid: „Imi vine să fac sex greu”

„Acum?”- am întrebat cec

„Da, rade-ți penisul și mingile și când ești gata vino la mine.”

Din fire, ea nu folosea cuvinte mai dure când eram împreună, cel mai adesea era ceva de genul „dă-mi-o”, „pune-l în gaura mea” și alte fraze destul de politicoase. După acest mesaj, penisul meu s-a ridicat în atenție, m-am dezbrăcat rapid, am setat temporizatorul pe aparatul de fotografiat și am trimis o altă fotografie, ca să poată vedea că sunt gata.

Răspunsul ei a fost rapid: nu te dezbracă la tine, vino să mă dracului că sunt deja udă.

Am început repede să mă îmbrac și deodată un alt mesaj: „Nu uita să-ți iei telefonul pentru că vreau să faci poze, servitoarea ta deja așteaptă”.

Servitoare?! Adică, va dori să se transforme într-o femeie de serviciu sexy! Întotdeauna mi-a plăcut felul în care s-a îmbrăcat, dar trecuse ceva timp de când acea ținută a fost în acțiune.

M-am îmbrăcat repede, m-am urcat în mașină și am condus. Pe drum am primit un alt mesaj: „uşă deschisă”.

Am ajuns, emoția era mare, așa că m-am bucurat că era întuneric, pentru că penisul meu se flecta deja de la sine și probabil că oamenii nu ar vrea să vadă un mascul excitat cu un cort în pantaloni.

Am apăsat clanța ușii și am intrat în apartamentul ei. Când am închis ușa în urma mea, ea a deschis ușa camerei în care mă aștepta gata și a venit în ținuta ei de servitoare.

— Ce ar trebui să facă slujnica pentru tine?

„Îmi pregătesc penisul pentru joacă” i-am răspuns puțin pentru distracție, neștiind la ce să mă aștept.

Fără mai mult, servitoarea mea a îngenuncheat, mi-a desfăcut fermoarul pantalonilor și, cu o mișcare pricepută, i-a tras în jos împreună cu boxerii. Cocoșul agățat cu banda de cauciuc a țâșnit și a plesnit-o ușor pe obraz.

„Văd că ești gata”

„Trebuie să-l umezi”, i-am răspuns, la care, fără să se gândească, mi-a luat penisul în mână, a tras preputul în jos și a început să sugă capul. Trebuia să am grijă să nu-mi las cum să plece, eram atât de încărcată.

— Ce urmează? Întreabă ea din când în când scoțându-și cocoșul din gură

„Mingi” am gemut – și mie îmi place când lingi

Fără nicio clipă de ezitare a luat cocoșul în mână și a început să-l lovească în același timp lingându-mi bilele, pe care după un timp le-a suge și ea, în timp ce eu, aplecată, am început să mă joc cu sânii ei.

Nu a durat mult, iar ea s-a desprins și s-a întins pe canapea pregătită pentru joacă și a spus:

„Vreau 69”

„Nu cred că aceasta este calea corectă”, am subliniat-o și înainte să pot adăuga ceva, ea a terminat:

„Stăpân peste mine”

Nu jucasem niciodată așa până acum, așa că, deși ea știa foarte bine cum arăt, m-am simțit inconfortabil pentru o vreme că penisul meu dur se extinde de sus și stăteam călare pe capul ei. Dar curând sentimentul ciudat a trecut când i-am simțit mâinile pe fesele mele și a început să apese ușor. Mi-aș putea băga penisul lung în gura ei. a început să-mi placă. Am fost și mai surprins când, în timp ce îi lingeam păsărica și îmi împingeam penisul de sus în gură, am simțit-o brusc că-și strecoară degetul în anus. De fiecare dată când am băgat în gura ei, degetul ei a alunecat în fundul meu, la care nu eram îndatorat, deoarece mi-am umezit și degetul și am început să-i fac la fel cu nemernicul ei. Din păcate, m-am prins atât de mult încât ea mi-a prins brusc scrotul și m-a tras în sus până când penisul i-a ieșit din gură.

„Da, îmi poți găuri în fund, dar nu în gât, altfel voi vomita!”

„Așa că pășește pe el!”

Arăta puțin speriată: dar mai întâi păsărică?

Fără să răspund, m-am ridicat din patru picioare, i-am prins gambele picioarelor și am târât-o astfel încât să-i fie picioarele în spatele capului. Am ținut-o de fund și, stând călare pe ea, am început să-mi introduc penisul în păsărica ei care picură. Ea a gemut și a întrebat: „ce ar trebui să fac ca să fie bine?”

„Apucă-i de mingi dacă vrei” nu am terminat și i-am simțit scrotul în strânsoarea ei. Îmi doream foarte mult să o trag în fund, deși rar jucasem așa până acum. Mi-am strecurat degetul mare în anusul ei, ceea ce m-a făcut să simt penisul pătrunzând în ea din interior.

„Pune mai mult!!!” Ea a scâncit, așa că fără să stau pe gânduri mi-am scos degetul mare și mi-am strecurat între degetul arătător și cel mijlociu, care după un timp a început să-i împingă gaura maro. În același timp, a început să-mi împingă un deget în fund și să-mi maseze prostata. Știam că nu voi rezista mult, așa că după vreo duzină de mișcări am ieșit din găurile ei.

— Vrei să-ţi tragi slujnica? întrebă ea stând în patru picioare

„Da! -Da!”

„Mă voi pregăti pentru intrare”, a spus ea și mi-a luat cu lăcomie penisul în gură. Nu era nevoie de pregătire. Pânza ei era atât de udă și de încălzită, încât penisul doar picura cu sucul ei, când am smutat-o ​​tocmai acum, se auzea un ușor gâfâit, așa că penisul era cu siguranță bine uns. Dar ea a vrut o muie. Totuși, i-au plăcut sucurile ei, în timp ce mi le-a lins de pe penis. Am stat o vreme lângă pat, ea în patru picioare mi-a jefuit capul de cocoș și m-am întors să-mi găurim degetele în fundul ei. Dupa putin timp am spus:

— Scoate fundul afară.

„Pune-ți cocoșul în mine!” Ea s-a împins brusc în sus, desfăcându-și fesele și strângându-se așa cum n-am mai văzut-o până acum.

Mi-am ghidat penisul spre anusul ei, mi-am prins fosta de ceafa cu o mana si am inceput sa o bag in fundul ei. Ea a gemut tare, apoi s-a clătinat astfel încât am intrat în ea adânc și repede. Ea a strigat scurt și apoi a icnit:

„Distrează-te puțin, stăpâne!”

Fără să mă gândesc am început să o trag. Avea anusul atât de bine pregătit cu mângâieri, încât nu exista o mare rezistență. Mi-am împins penisul în ea până la mingi și, în același timp, și-a masat în plus păsărica cu mâna. După puțin timp am simțit venind o ejaculare, așa că am scâncit

„Vin curând!” Și ea a răspuns repede:

„Așa că termină!”

„Interior?!”

„Funul meu este al tău acum, fă ce vrei!”

Dar până și-a terminat fraza, era prea târziu să mă hotărăsc, m-a strâns strâns de mingi și îmi descărcam esperma în anus. Nu am făcut sex în ultimele zile, așa că am turnat o încărcătură solidă de spermă în ea.

Ea mi-a ținut scrotul până la ultimele zvâcniri de orgasm, așa că, chiar dacă aș fi vrut, nu mi-aș putea scoate mult penisul din fundul ei. Când a venit sfârșitul definitiv, ea mi-a dat drumul mingilor și mi-a cerut să-mi scot penisul, pentru că cred că o mâncărime puțin pe nemernic. L-am scos, apoi am observat că pielea ei din jurul intrării era puternic înroșită. Dar trebuie să fi fost bine pregătită, cocoșul nu era deloc contaminat. În schimb, mi-a luat penisul în mână și s-a jucat cu faptul că înroșita a reacționat foarte puternic.

„Vino afară, am nevoie de o țigară”, a spus ea ridicându-se.

Stăteam afară, ea s-a ghemuit:

„Mi-a plăcut foarte mult, data viitoare o să mă tragi și mai tare”

„Cum?” am intrebat surprins.

„Avem nevoie de mai multe jucării, vibratorul pe care mi l-ai dat nu este suficient. Mai poți cumpăra?”

„Sigur, nicio problemă” i-am răspuns și în acel moment am auzit un sunet ciudat. S-a uitat la mine încă ghemuit și a spus:

„M-ai făcut atât de fierbinte încât totul iese de la sine” și ea a adăugat după un timp: „Se simte grozav, vreau să te trag și eu…”

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Edi Iordănescu a dezvăluit de ce nu i-a convocat pe Maxim și Mitriță în Liga Națiunilor: „Pentru mine e un criteriu fundamental”
Next post The Borgia Pope: Separating Rumor From Reality
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept