MOMENTE EMOŢIONANTE LA COLEGIUL MIHAI VITEAZUL BUCUREŞTI

Read Time:1 Minute, 24 Second

[ad_1]

In data de 23 septembrie 2022 s-au reunit o parte din elevii care au absolvit, in 1972, acest minunat liceu. In sala de festivități a liceului,un adevărat templu al culturii din liceele bucureștene,s-au reîntâlnit elevii de acum 50 de ani, sub patronajul Dnei Director Liliana Zascheievici si Dlui Director Adjunct Alexandru Croitoru.

Ce a fost si mai impresionant la această aniversare a fost participarea absolvenților  promoțiilor 1959 si 1963.

Cea mai mare si plăcută surpriză a fost când Dl. Silvian Neidman ,soțul colegei noastre Irina Bârlădeanu (actual Neidman), a donat Colegiului Mihai Viteazul o copie după „Diploma de Bacalaureat” a tatălui sau, Gerson S. Neidman, absolvent tot al Liceului Mihai Viteazul in anul 1932, deci acum 90 de ani.

Aceasta aniversare a fost onorată de o prezenţă numeroasă, mulţi venind din toate colţurile lumii  elevii fostei clase XII-H ,clasă din care am făcut si eu parte, a fost pe locul 1, cu 23 de prezenți.Nu pot să nu prezint minunatele cuvinte trimise de colega noastră Corina : „Mulțumiri tuturor care au readus spiritul de la H, în care era şi puţină (sau mai multă) frondă”

La aceasta aniversare, care s-a terminat într-un mod superb si normal… la Hanul Berarilor/Casa Elena Lupescu, au participat foști elevi din H veniți din Germania, Israel,Statele Unite ale Americii, iar prin intermediul internetului Australia si Israel.

Cu permisiunea colegilor mei, am sa adaug câteva fotografii si filmări de la eveniment.

Ing. Adrian Stănciulescu

Președinte P.N.A.T

Articolul MOMENTE EMOŢIONANTE LA COLEGIUL MIHAI VITEAZUL BUCUREŞTI apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Atospeciala de pompieri rasturnata la Aeroportul Otopeni. Traficul aerian nu a fost afectat
Next post Incepe „Zodia” Jazz-ului la Ploiesti!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept