Ministrul Petre Daea, la prima reuniune a Consiliului AgriFish din anul 2023

Read Time:46 Second

[ad_1]

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre DAEA, participă azi, 30 ianuarie 2023, la reuniunea Consiliului Agricultură și Pescuit, care se va desfășura la Bruxelles. Facem precizarea că de la 1 ianuarie 2023 Suedia a preluat președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Pe agenda discuțiilor se vor regăsi chestiuni importante pentru producătorii agricoli din țara noastră: situația piețelor, bioeconomia, etichetarea mierii, directiva privind emisiile industriale, transportul animalelor.

În deschiderea întâlnirii, Președinția suedeză a fost anunțată o prezentare a programului său de lucru pentru semestrul în curs în domeniul agriculturii și pescuitului.

Oficialii europeni vor primi informații de la delegația germană cu privire la Forumul Global pentru Alimentație și Agricultură, care s-a desfășurat la Berlin, la data de 21 ianuarie 2023.

foto: ziare.com

Articolul Ministrul Petre Daea, la prima reuniune a Consiliului AgriFish din anul 2023 apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Sala de sport ultramoderna la Colegiul Economic “Virgil Madgearu”. Ce pas important s-a facut?
Next post  EXCLUSIV: Iasii, „plici” o palma peste obrazul invatamantului ploiestean
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept