Ministrul Apararii Nationale pleaca in Coreea de Sud

Read Time:55 Second

[ad_1]

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, va efectua, în intervalul 22- 25 septembrie, o vizită oficială în Republica Coreea.

Așa cum a transmis ministerul de resort, în program sunt incluse discuții bilaterale cu omologul sud-coreean, prilej cu care va fi semnată o Scrisoare de intenție prin care vor fi stabilite reperele încheierii unui Acord-cadru de cooperare în domeniul apărării între cele două țări.

Cei doi miniștri vor aborda tematici referitoare la situația internațională de securitate, la perspectivele consolidării cooperării în cadrul organizațiilor internaționale, cadru asigurat de statutul Republicii Coreea de partener al Alianței Nord-Atlantice, și la sprijinul acordat Ucrainei.

De asemenea, ministrul Dîncu va avea întâlniri cu ministrul Administrației Programului de Achiziții pentru Apărare, cu președintele Comisiei pentru Apărare Națională și va vizita expoziția de tehnică şi armament DefExpo Korea 2022.

Pe agenda oficială figurează, de asemenea, o întâlnire cu reprezentanți ai comunității de români din Republica Coreea și vizitarea „War Memorial of Korea”.

Articolul Ministrul Apararii Nationale pleaca in Coreea de Sud apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Splendorile iernii vestesc… Echinoctiul de toamna, la Vf Omu
Next post Edi Iordănescu a dezvăluit de ce nu i-a convocat pe Maxim și Mitriță în Liga Națiunilor: „Pentru mine e un criteriu fundamental”
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept