Ministerul Finantelor informeaza: Romanii pot investi in titlurile de stat TEZAUR cu dobanzi de pana la 8,10% pe an 

Read Time:28 Second

[ad_1]

ATENȚIE: Începând de luni, 3 octombrie a.c., românii pot investi în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 2 ani și dobânzi anuale de 7,75%, respectiv 8,10%. Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu și sunt în forma dematerializată.

Deralii AICI.

Articolul Ministerul Finantelor informeaza: Romanii pot investi in titlurile de stat TEZAUR cu dobanzi de pana la 8,10% pe an  a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post ULTIMA ORA: IGPR a achizitionat elemente de hardware si software necesare monitorizarii persoanelor fata de care au fost dispuse masuri de supraveghere
Next post MADR ne indeamna sa sarbatorim „Ziua Nationala a produselor agroalimentare romanesti”, prin evenimente organizate la nivel national. Taranul si munca sa merita incurajare, apreciere!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept