Marti- 3 ceasuri bune pentru Targoviste: a fost aprobat bugetul municipiului pe anul 2023! Dezvoltarea primeste 55% din total!

Read Time:1 Minute, 8 Second

[ad_1]

Cu piciorul pe ACCELERAȚIE la capitolul DEZVOLTARE! Târgoviște, după chipul și asemănarea lui Făt-frumos din poveste! Și nu-i întâmplătoare… metafora!

Iată cum e configurat bugetul pentru acest an:

 Și de această dată, capitolul destinat dezvoltării reprezintă aproximativ 55% din total, bugetul aferent investițiilor însumând aproximativ 290.000.000 lei, cu 25.000.000 lei mai mare în comparație cu anul precedent. Această creștere se datorează în principal proiectelor cu finanțare europeană, atât prin Programul Operațional Regional, cât și prin PNRR, dar și proiectelor realizate în cadrul PNDL sau prin Compania Națională de Investiții.

 „Sunt derulate proiecte în toate domeniile de infrastructură posibile: în reabilitare stradală, piețe publice, transport public, parcuri, în infrastructura socială, infrastructura sportivă și, foarte important, continuăm cel mai mare program de investiții din istoria municipiului în infrastructura educațională: creșe, grădinițe, școli.

 În rest, pentru târgovișteni, rămâne cum am stabilit: ne vedem pe teren, pe șantiere, în fiecare cartier, iar pe parcursul anului, pe măsură ce vor fi semnate noile finanțări, bugetul de investiții se va majora cu cel puțin 50%!”, a transmis cu entuziasm primarul orașului-cetate- Daniel Cristian Stan.

Articolul Marti- 3 ceasuri bune pentru Targoviste: a fost aprobat bugetul municipiului pe anul 2023! Dezvoltarea primeste 55% din total! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post PRAHOVA: CEL MAI MARE BUGET din istoria post-revolutionara! La DEZVOLTARE, banii merg cu precadere catre transporturi, sanatate si invatamant
Next post Sunt site-urile WordPress bune pentru afaceri noi?
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept