Mai „ciupim” de ici, de colo si carpim, caldura sa avem!

Read Time:38 Second

[ad_1]

Consilierii locali ploieșteni au votat marți, 6 decembrie, alocarea a peste trei milioane de lei pentru achiziționarea de gaze naturale. Totul s-a întâmplat în cadrul unei ședințe extraordinare.

Cum a fost posibil să se facă rost de bani?

Uite-așa: s-au operat oarece rectificări de buget (negative) pe la Serviciului Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor, Poliția Locală, Teatrul „Toma Caragiu” și Filarmonica „Paul Constantinescu”. Astfel, 3,2 milioane de lei au fost alocate pentru plata salariilor angajaților Termo Ploiești și pentru achiziția de gaze naturale.

Articolul Mai „ciupim” de ici, de colo si carpim, caldura sa avem! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Primaria Sectorului 1, finantare pentru masini destinate practicii elevilor de la Colegiul Tehnic “Mircea cel Batran”
Next post Cum să deschizi un depozit de materiale de construcții la costuri mai mici decât o vacanță de Revelion în România? (P)
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept