Luna asta se poartă premiile garantate la AFI Ploiești – 1000 de AFI Gift carduri pentru și mai multe cumpărături!

Read Time:1 Minute, 39 Second

[ad_1]

În perioada 5 ianuarie – 26 februarie 2023, clienții care fac cumpărături din AFI Ploiești de cel puțin 250 de lei, respectiv minimum 500 de lei din cora și înscriu bonul pe www.afi-ploiesti.ro, câștigă garantat un AFI Gift Card în valoare de 50 de lei… pentru că știu ei mai bine ce au nevoie în 2023.

AFI Gift Card – cadou de câștigat, cadou de oferit!

Ce pot face cu AFI Gift Card? Își pot alege singuri cadoul din mall: produse de beauty, haine în tendințe, articole deco, un răsfăț dulce sau chiar flori.  Pot opta pentru produsele preferate de la zecile de brand-uri incluse în program. Beneficiile și magazinele incluse aici: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/.

Găsește-ți inspirația și bucură-te de reduceri!

Un nou an este o altă oportunitate pentru experiențe și evenimente memorabile la AFI Ploiești. Seriile video inspiraționale continuă pe canalele de socializare ale centrului comercial. Numeroase alte surprize sunt deja pregătite pentru a le oferi ploieștenilor cea mai bună experiență de cumpărături, dar și recompense pe măsură. Nu trebuie ratate notificările din social media!

În plus, luna ianuarie dă startul reducerilor în numeroase magazine din mall, de la articole vestimentare, la produse home & deco. La AFI Ploiești, clienții pot face cumpărături la prețuri foarte bune, din singurul magazin Mango din Ploiești sau dintr-unul dintre cele mai mari magazine Sinsay din oraș. În plus, diversitatea brand-urilor de beauty: Douglas, Pupa, Sephora, Cupio, Yves Rocher, Gerovital, My Geisha, Sabon, Xpert Beauty, le oferă clienților accesul la cele mai noi produse, la prețuri extraordinare.

AFI Ploiești, partenerul tău pentru un 2023 fabulos!

#AFIPloiesti #MALLIN

(P)

Articolul <strong>Luna asta se poartă premiile garantate la AFI Ploiești – 1000 de AFI Gift carduri pentru și mai multe cumpărături!</strong> a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post SUPER-INITIATIVA: „Cultura in 2023 – intalnirea artelor”, eveniment dedicat Zilei Culturii Nationale si, poate,… atat de necesarei intoarceri cu fata catre SPIRIT a ploiestenilor
Next post Tendinte Design Interior in 2023
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept