Lucrarile pentru instalarea centralei provizorii  pe locul fostei „Titan” sunt in grafic!

Read Time:1 Minute, 10 Second

[ad_1]

Lucrările pentru instalarea centralei provizorii de termoficare pe amplasamentul fostei Centrale Termoelectrice Titan sunt în grafic.

Ce aflăm de la primarul generalal capitalei= Nicușor Dan? „Au fost montate pe poziție toate cele 5 cazane în care se va produce agent termic, precum și structura de susținere.

În acest moment, se montează coșurile de fum și sunt înlocuite conductele aferente magistralei de termoficare de pe Bd. Basarabia și din incinta CET-ului. De asemenea, se lucrează la instalațiile auxiliare de apă brută și apă tratată.

Au mai rămas de executat lucrări pentru alimentarea cu gaze, apă și canalizare, precum și cele aferente instalațiilor electrice.

Această investiție va asigura locuitorilor din nord-estul Capitalei apă caldă și căldură la parametri normali și va reduce considerabil avariile la rețeaua de termoficare în zonă.

Compania Termoenergetica estimează că noua centrală va fi dată în folosință până la sfârșitul anului.

Centrala provizorie de la CET Titan va avea o capacitate de 75 de MW energie termică. Pentru închirierea acesteia, Compania Municipală Termoenergetica a încheiat un contract firma S.C. Energofor S.A. pe o perioadă de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire până la 36 de luni. Valoarea contractului este de aproximativ 13 milioane lei fără TVA”.

Articolul Lucrarile pentru instalarea centralei provizorii  pe locul fostei „Titan” sunt in grafic! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De ce barbatii iubesc cadourile (P)
Next post 7 motive sa alegi un antrenor personal de fitness
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept