Lese, magistral: „Lucarile astea inseamna Dragoste”

Read Time:46 Second

[ad_1]

A descris scurt și „la obiect”: „Lucrările astea înseamnă Dragoste. Dragoste de resposabilitate, Dragoste de rost și Dragoste de oameni”.

 Dumnezeu să vă țâie!”

Cel mai bun, cel mai profund, cel mai CUM SE CADE discurs. Cuvintele rostite de inegalabilul, celebrul folclorist și muzicolog prof Grigore Leșe, prezent la vernisarea roadelor ediției 2022 a Taberei Naționale de Sculptură monumentală de la Ploiești.

De parcă i-au cântat marmura și mâinile sculptorilor în inimă marelui artist.

 A spus totul în cântec și în câteva cuvinte. Fantastic, cuceritor.  Într-un si de hermeneutică ce a așezat în rostire nu doar taina unui eveniment dar și ceea ce trebuie să înțelegem din munca celor trei mari sculptori.

Plecăciune, Grigore Leșe!

Articolul Lese, magistral: „Lucarile astea inseamna Dragoste” a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post SUPER-VESTE: Pasajul Domnesti se inaugureaza la finele saptamanii!
Next post Azi, ANIVERSAREA Teatrului National de Opereta si Musical „Ion Dacian”
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept