La un secol de viata, inca mai cauta si… are puterea sa gaseasca FRUMOSUL Ploiestilor. Ploiesteanca aniversata la 100 de ani

Read Time:1 Minute, 20 Second

[ad_1]

Primăria Municipiului Ploiești a felicitat-o, astăzi, pe doamna Ștefania Georgescu la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani.

Cu gânduri pline de emoție și admirație, reprezentanții municipalității au vizitat-o pe doamna Ștefania Georgescu, pentru a îi înmâna, în semn de prețuire, Diploma de aur a municipiului Ploiești, un frumos buchet de flori și un tort aniversar. Totodată, i-a fost acordat și un premiu în valoare de 2000 lei.

Cu chipul luminos și zâmbet în suflet, doamna Ștefania Georgescu a mulțumit pentru plăcuta surpriză realizată de Primăria Municipiului Ploiești și, într-o atmosferă caldă, a împărtășit din experiența sa de viață și gândurile cu care a întâmpinat această vârstă împlinită.

Născută în orașul „aurului negru” în urmă cu un secol, doamna Ștefania Georgescu a mărturisit că trăiește sub semnul recunoștinței față de propria devenire și al bucuriei de viață. Aceasta a menționat sincer că iubește Ploieștii, că adoră plimbările pe străzile orașului, căutând să găsească frumusețea vieții în lucrurile mărunte de zi cu zi și în timpul prețios petrecut alături de cei dragi.

„Fiind un exemplu de optimism și longevitate, îi transmitem doamnei Ștefania Georgescu toată aprecierea noastră și un călduros La mulți ani!”, comunică reprezentanții municipalității.

UN OM FRUMOS, UN OM VERTICAL, O LECȚIE DE VIAȚĂ!

„LA MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI!” din partea echipei Prahova Business.

Articolul La un secol de viata, inca mai cauta si… are puterea sa gaseasca FRUMOSUL Ploiestilor. Ploiesteanca aniversata la 100 de ani a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Minorii, INTERZIS LA FUMAT in locuri publice!
Next post Dezvoltarea Campulungului, cu piciorul (si… mintea!) pe pedala de acceleratie!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept