La naiba femeie norocoasă | Povești sexuale pentru prima dată

Read Time:12 Minute, 7 Second

A trebuit să iau Uber pentru o mașină lungă de 3 ore, am ajuns să fiu futut de tânărul șofer cu o plimbare gratuită.


înșelăciune

De Dina Petro

Eram în vacanță când șeful meu m-a sunat după-amiaza spunând: „Julie, îmi pare rău, am vești proaste pentru tine”.

Am spus: „Doar vorbește, domnule, ce este?”

El a spus: „Avem o urgență și vreau să te prezinți la serviciu până mâine dimineața la 8:00, te rog, ai fi destul de amabil să faci asta pentru mine?”

I-am spus: „Dacă va cere datoria, mă voi supune, dar domnule, sunt în celălalt capăt al țării, sunt cel puțin 3-4 ore de condus de la ea până în orașul nostru și nu am mașina mea, am venit. cu avionul, cel mai apropiat zbor este maine seara, as fi luat autobuzul sau trenul, dar aici nu exista astfel de servicii din pacate”

Șeful meu a spus: „Ei bine, de ce nu iei un taxi sau un Uber?”

Aproape că am țipat spunând: „Domnule, este un drum lung și ar fi foarte scump, s-ar putea să mă coste o lună întreagă de salariu pentru un Uber sau un taxi.”

El a chicotit spunând: „Nu ar fi o problemă, Julie, ia doar un Uber, du-te pe bancheta din spate și relaxează-te, compania va acoperi asta pentru tine”

Am întrebat: „Sunteți sigur domnule?”

„Da, pozitiv și vă rog să vă cereți scuze în numele meu familiei dumneavoastră pentru acel inconvenient pe care tocmai l-am creat pentru voi toți”, a răspuns el.

Am spus: „Nu există nicio problemă, domnule, este o chemare de datorie, toți trebuie să respectăm”

El a spus: „Mulțumesc foarte mult, știu că pot conta mereu pe tine Julie, promit că o voi compensa, într-un fel sau altul” și am închis.

Era deja după-amiază și trebuia să fac călătoria în acea zi, n-aș ajunge la timp oricât de devreme mi-aș începe călătoria a doua zi, mi-am făcut doar bagajul, am rezervat un Uber prin aplicație și am așteptat să ajungă. vino la hotelul meu.

A sosit Uber-ul meu, o mașină drăguță, mare și spațioasă, din fericire, șoferul era un bărbat foarte frumos, tânăr care era atât de activ și părea să fie și foarte cochet, mă verifica din momentul în care ne-am întâlnit și făcea tot felul de trece pe mine, ceea ce nu m-a deranjat deloc, dimpotrivă, m-am gândit că ne va face călătoria mai interesantă așa, se întâmplă să fiu și eu un mare flirt cu o siluetă curvy fierbinte, sexy.

În plus, nu l-am putut învinovăți pentru că mi-a verificat corpul, trebuie să fi fost aspectul meu și felul în care eram îmbrăcat, o pereche de jambiere din material foarte strâns, ușor, care conturase fiecare curbă a corpului meu și fiecare atu. ar spune, aproape că arătam nud în jambierele alea, partea superioară era foarte decoltată nu doar că arăta decolteul sânilor mei mari, dar majoritatea părților interioare ale sânilor erau până la marginea mameloanelor, fără sutien. fie sub ea.

Trebuie să recunosc, nu aveam chiloți sub jambiere, orice tip de chiloți s-ar vedea clar, chiar și tanga, acesta este o parte din motivul pentru care i-am lăsat deoparte, sau poate am vrut să fiu mai confortabil și… poate și generos, arătându-mi păsărică sub ele.

Când șoferul a ieșit, i-am spus: „Julie este numele meu, va fi o călătorie lungă, trebuie să ne prezentam unul altuia, nu crezi?”

Tipul mă privea în oglinda lui uriașă din mijloc, pe care părea să fi făcut-o atât de mare pentru a putea vedea întreaga silueta clienților săi pe bancheta din spate, uneori se uita peste umăr pentru a-mi arăta zâmbetele lui plăcute. de asemenea, el a spus: „Sunt John, încântat să te cunosc Julie”, apoi a continuat spunând: „Mamă, sper că știi deja că va fi o călătorie lungă, ar putea dura câteva ore, sper că nu te afli într-un grăbește-te, în plus, va fi o călătorie scumpă”

Pentru a putea să-l văd și să vorbesc cu el, m-am așezat în mijlocul banchetei spațioase din spate, desfăcându-mi picioarele din când în când, m-am asigurat că primește din când în când câteva priviri clare între picioarele mele, știam că se concentra pe acea zonă, nimeni nu l-ar învinovăți că s-a uitat acolo, o păsărică complet conturată sub un material elastic, transparent, strâns de jambiere, se uita direct la el, arăta mai atractiv decât o păsărică nudă, cred. Cred că orice bărbat sau chiar o femeie s-ar uita la asta ignorând orice altceva. Nu depunea niciun efort pentru a-și ascunde privirea evidentă la bunurile mele, în plus, modul lui de a flirta și de a vorbi și de a-mi verifica corpul îmi dădea niște idei obraznice până atunci.

Am zâmbit spunând: „Oh, știu că va fi o călătorie lungă, nu mă grăbesc, avem toată noaptea să ajungem acolo în siguranță, dar în ceea ce privește tariful scump…” mă privea drept. în ochi până atunci, acordându-mi toată atenția lui, încercând să aflu ce am în minte, i-am făcut doar ochiul cu un zâmbet obraznic și larg spunând: „Din nou, despre tariful scump, în principiu, știu că mă va costa foarte mult, dar nu am avut alte opțiuni”, apoi am continuat să spun: „Cred că acest lucru este supus examinării și discuțiilor, cu excepția cazului în care crezi că este un subiect închis și închizi toate ușile despre el?” Până atunci, îmi sprijinisem ambele antebrațe peste marginile scaunelor din față, aplecându-mă, apropiindu-mă pentru ca el să mă audă, pentru că aproape șoptisem, dar asta făcuse că vârful meu să cadă puțin mai jos, arătând aproape toate sânii mei, probabil că a fost răsplătit cu o privire rapidă fie la ambele mameloane de sub ea, fie la unul singur, nu eram sigur.

Tânărul, care avea peste douăzeci de ani, părea să fie foarte interesat de ceea ce spuneam sau sugeram, era un tip care înțelegea rapid, pe lângă faptul că era fierbinte și arătos, aproape că și-a răsucit gâtul în poziție. de aproape cu fața mea, fața lui era foarte aproape de a mea când a zâmbit larg și obraznic și a spus: „Ei bine, nicio ușă nu este închisă de la capătul meu, toate sunt negociabile în orice moment, dar, nu este confortabil, nici nu este sigur pentru mine să-mi întorc fața să vorbesc cu tine, scaunul pasagerului din față este la fel de confortabil și spațios, te-ai gândi să-l iei și să ne ușurăm să vorbim în timpul acestei călătorii lungi?”

Fără să mă gândesc de două ori la asta, am râs tare spunând: „Bineînțeles că aș face, sunt de acord cu tine din motive de siguranță și confort, de ce nu te oprești ca să mă deplasez în față, dacă nu vrei să sar peste el?”

El a râs zgomotos în timp ce s-a oprit în același timp și a spus: „Nu este nevoie să sari peste, o creatură respectabilă și superbă ca tine, ar trebui tratată cu respect și onoare deplin, te rog vino acum pe locul din față”

M-am mutat pe scaunul din față, m-am așezat lângă el, el s-a oprit imediat, i-am spus „wow, ce dulce din partea ta John, sunt flatat acum, fiind tratat într-un mod cu adevărat dulce ca o doamnă blândă, cred că ai nevoie. ca să fii răsplătit pentru acel John, ține-ți ochii pe drum, indiferent ce fac.”

Atunci am hotărât să o scurtez și să ocol toate prostiile obișnuite seducătoare, m-am întors la jumătate, ridicându-mi corpul apropiindu-mă de el pentru a-i da un sărut blând pe obraz, am făcut-o atât de încet încât a fost reușit să arunc o privire completă la sânii mei goi sub topul meu pierdut și ușor, în momentul în care m-am aplecat să-i dau sărutul pe obraz, el a încercat să-și întoarcă fața spre mine pentru a vedea ce se întâmplă, în timp ce era ocupat să caute la sânii și sfarcurile mele goale, acea întorsătură bruscă mi-a făcut sărutul să aterizeze pe buzele lui în loc de obrazul lui, am râs amândoi în hohote, i-am spus, „sărutul blând prietenos nu a fost intenționat să fie acolo, trebuia să fie pe tine. obraz, dar cred că oricum meriți”.

Am râs amândoi atât de tare și neîncetat timp de un minut sau cam așa ceva, în plus, acel act a deschis totul, demolând toate limitele sau liniile roșii dintre noi doi, părea să fi așteptat un astfel de act din partea mea pentru a încuraja. el să avanseze mai departe, sigur că a făcut-o, iar eu nu am făcut nimic ca să-l opresc sau să fac să cred că nu-mi place.

În timp ce vorbea și își făcuse mâna liberă fluturând, îmi atinsese sânii neintenționat sau făcuse să arate așa, dar eu nu reacționam deloc negativ, dimpotrivă, râdeam, făcând cu ochiul, parcă îl încurajam să facă asta sau mergi mai departe la asta. În timpul conversației, el trebuie să fi simțit aprobarea mea clară de a-mi oferi corpul în schimbul unei călătorii gratuite și, în mod clar, părea să nu aibă nicio problemă cu asta, aproape că am fost amândoi de acord fără să discutăm deschis.

Bănuiesc că, când ideea i s-a lămurit în minte, a început să-și piardă controlul asupra penisului trezit și întărit, făcându-și un cort imens deasupra picioarelor, ceea ce îmi plăcea foarte mult, o curvă iubitoare de sex ca mine nu mi-ar cere mai mult decât un tânăr frumos, cu un pachet grozav între picioare.

Din nou, deși el era cel care făcea tot flirtul, dar eu eram cel mai curajos care a început acțiuni și avansuri serioase, iar asta m-a făcut să-mi pun fără rușine mâna peste penisul lui care se întărește în timp ce îl priveam în ochi și îi șoptesc la urechi. , „Nu pari să fii singura persoană căreia îi place corpul meu pe aici, altcineva se ridică în respect, nu crezi?”

A fost suficient de curajos să-și pună mâna peste a mea peste penisul întărit și a spus: „Da, te iubește foarte mult și are nevoie de toată atenția ta, te rog”

I-am desfăcut fermoarul pantalonii încet în timp ce îl priveam în ochi, când i-am scos penisul, am fost total șocat, era o pula monstruoasă care era tare, atât de lungă și atât de groasă, genul de penis pe care îl place o curvă iubitoare de penis. mi-ar plăcea să am de-a face, m-am aplecat, împingându-mi capul spre picioarele lui, mi-am despărțit buzele și le-am înfășurat în jurul penisului lui carne, am început să-l sug cu bucurie, el gemea tare și tremura când i-am scos penisul spunând, te rog, concentrați-vă pe drum, nu vrem să fim uciși în timp ce facem sex” am râs amândoi în timp ce el dădea din cap.

În timp ce-și sugea penisul, îmi descoperise sânii și le freca, ciupindu-mi sfarcurile dure ca stânca, și eu eram foarte excitată, el și-a împins mâna mai departe, împingându-mi jambierele în jos până a ajuns la păsărică și se freca. asta, făcându-mă cu degetul în timp ce îi sugeam penisul, pentru a fi complet șocat, fără o notificare prealabilă, el a țipat că e Cumming și mi-a împușcat enorma cantitate de cremă de penis în gură, eu o sugeam și o înghiteam încărcătură după alta, până L-am supt curat.

Deși mă bucurasem de gustul și senzația lui cum mi-a umplut gura, dar recunosc că la început am fost puțin dezamăgit de Cummingul lui în gura mea, am vrut să mă tragă tare și adânc, încă mai aveam două găuri iubitoare de penis care doreau să fie futut rău, păsărică și nemernic, dar destul de curând am descoperit că mă înșelam absolut, penisul lui era încă la fel de tare ca atunci când tocmai îl scosesem din fermoar.

A luat prima ieșire, a ieșit de pe autostradă, a mers cu mașina pe un drum mic de țară până când am văzut o zonă frumoasă, sigură și nelocuită, a parcat mașina, m-a dezbrăcat complet din partea de jos și mi-a mâncat curba și fundul ca și cum nu a existat mâine, trebuie să fi făcut să virez de două ori în timpul asta, apoi m-a tras în mașină în toate pozițiile posibile până a venit din nou pe tot corpul meu.

A ieșit din loc de parcare înapoi spre șosea, apoi spre autostradă, când am încercat să-mi pun jambierele la loc, m-a oprit cerându-mă să rămân așa cum eram, fără fund, mă săruta, îmi freca sânii, ciupindu-mi sfarcurile și degetul dracului meu păsărică și fund fără oprire în timpul celei de-a doua părți a condusului pe drum, făcându-mă să virăm din nou de două ori.

Aproximativ jumătate de oră înainte de a intra în oraș, a luat un alt drum îngust de țară nelocuit până s-a oprit din nou într-o zonă pustie și m-a tras din nou în toate găurile mele, a venit în gura mea, peste fața mea și peste tot. corpul meu din nou. Nenorocitul acela a venit de trei ori în timpul călătoriei noastre, penisul lui nu a știut să se înmoaie sau să obosească.

Acum revenind la titlul pe care l-am dat acestei povestiri, „a naibii de femeie norocoasă”, de ce l-am numit așa, voi explica:

O curvă iubitoare de sex, iubitoare de cocoși, ca mine, s-a întâlnit cu un tip tânăr și puternic, arătos, cu o putere incredibilă a apetitului sexual, avea o mașină spațială luxoasă, avea un penis uriaș, lung și gros, care nu știa cum să facă. înmoaie sau obosește-te de dracului. Mai mult decât atât, am primit o călătorie gratuită, prin urmare, economisind banii pe care compania mea îi plătea pentru mine, prețul pe care îl plăteam pentru a obține o călătorie gratuită nu era un preț în dicționarul meu, era mai mult un premiu, să fiu fugit complet. , satisfăcând fiecare gaură a corpului meu pe tot parcursul drumului până când am ajuns la destinul nostru, exact asta aș numi a fi o femeie al naibii de norocoasă.

SFARSIT

Vă doresc toate cele bune

Dina Petro
Dina.petro25@gmail.com

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Crearea unui site de prezentare și cum vă poate ajuta Agenția AllmaDesign
Next post Episode 9 SHOW NOTES: When Where, & How, Witch?
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept