Iulian Bagiu a fost reales presedinte al organizatiei PSD Alunis

Read Time:47 Second

[ad_1]

În weekend, la Aluniș, au avut loc alegerile pentru structura de conducere a organizației, președintelui ales fiind Iulian Cristian Bîgiu, actualul primar al localitatii.

„Prezența atâtor tineri plini de entuziasm m-a bucurat, iar acest lucru demonstrează – dacă mai era nevoie – susținerea pe care o are în rândul comunității edilul Iulian Bîgiu, care a modernizat comuna din anul 2000, când alegătorii i-au acordat, pentru prima dată, încrederea de a administra localitatea. Sunt sigur că în formula aleasă în weekend, organizația PSD Aluniș va avea și pe mai departe rezultate notabile în alegeri”, a scris presedintele PSD Prahova, Bogda Toader, pe pagina sa de facebook.

La eveniment au mai participat prefectul Corneliu Nanu si deputatul Rodica Paraschiv.

Articolul Iulian Bagiu a fost reales presedinte al organizatiei PSD Alunis a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Clasamentul ATP! Care e singura modificare în top 10
Next post Vizitati gratuit Arcul de Triumf pana pe 30 octombrie!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept