ITM Prahova, actiune de informare si constientizare in domeniul securitatii si sanatatii in munca

Read Time:1 Minute, 25 Second

[ad_1]

Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a organizat, joi, 24 noiembrie 2022, la sediul instituției, acțiunea de informare și conștientizare în domeniul securității și sănătății în muncă. Acțiunea a urmărit informarea și conștientizarea reprezentanților Serviciilor Externe, respectiv a persoanelor implicate în activitatea de prevenire și protecție.   

Cu această ocazie, inspectorii de muncă din cadrul compartimentului Securitate și sănătate în muncă au prezentat următoarele:

  •  modificările legislative aduse de HG nr 259/2022 pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securității și sănătății în muncă nr 319/2006, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr 1.425/2006, cu scopul conștientizării tuturor celor care au legătură cu procesul muncii, de a cunoaște și de a respecta normele de securitate și sănătate în muncă.
  • Redactarea procesului verbal de cercetare a evenimentelor cae au produs incapacitate temporară de muncă;
  • Precizări privind funcționarea Serviciilor Externe, precum și condițiile privind retragerea Certificatului de abilitare.

„Reamintim atât angajatorilor, cât şi angajaţilor faptul că personalul Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova va continua acţiunile de îndrumare şi consiliere în domeniul securității și sănătății în muncă, cu scopul promovării unui mediu de muncă sigur și sănătos, pentru stabilirea măsurilor care se impun pentru prevenirea producerii evenimentelor grave, precum și pentru implementarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă pentru creșterea stării de bine la locul de muncă”, se arata intr-un comunicat al ITM Prahova.

„Împreună putem contribui la crearea unui mediu de muncă sigur și sănătos!”

Articolul ITM Prahova, actiune de informare si constientizare in domeniul securitatii si sanatatii in munca a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Licitatie publica organizata de ANAF pentru constructii edilitare si industriale
Next post SUPER-VESTE: O inovatie purtand semnatura prof Loredana Stanciu de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” poate revolutiona panificatia: Paine functionala cu pudra de catina
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept