ISU: Maraton de educatie medicala in liceele prahovene

Read Time:46 Second

[ad_1]

INIȚIATIVĂ DE NOTA 10:

𝐌𝐚𝐫𝐚𝐭𝐨𝐧 𝐝𝐞 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥ă î𝐧 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐞𝐧𝐞

Maratonul a fost organizat cu ocazia Zilei Europene a Resuscitării și a debutat astăzi la Colegiul Spiru Haret din Ploiești.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Șerban Cantacuzino” al Județului Prahova a dat curs invitației lansate de către medicul șef al Unității de Primiri Urgențe SMURD Ploiești, dr. Violeta Tănase, și a participat la maratonul resuscitării alături de tinerii voluntari SMURD.

𝐓𝐮 𝐜𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐝𝐚𝐜ă 𝐜𝐢𝐧𝐞𝐯𝐚 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐩𝐢𝐚𝐭 𝐢𝐧𝐭𝐫ă î𝐧 𝐬𝐭𝐨𝐩 𝐜𝐚𝐫𝐝𝐢𝐨-𝐫𝐞𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫?

Este una dintre întrebările care a primit răspuns astăzi, în cadrul primei ediții a maratonului de educație medicală din liceele prahovene, elevilor și profesorilor fiindu-le prezentate tehnicile de bază ale resuscitării.

𝐎 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧ț𝐢𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐞𝐜𝐭ă 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐞𝐦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐫 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐮𝐛𝐥𝐚 𝐫𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐞ț𝐮𝐢𝐫𝐞.

Articolul ISU: Maraton de educatie medicala in liceele prahovene apare prima dată în Prahova Medicala – informatii din domeniul medical din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cifre care dau sperante: 1.149 localitati din Romania se vor dezvolta cu 7 miliarde de lei de la Ministerul Dezvoltarii
Next post Angajatii DSVSA Prahova si jandarmii din Sinaia- gest impresionant, bun de dat exemplu! Ce transmite coordonatorul Centrului de Transfuzie Sanguina?
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept