Intraprenoriatul: oportunitate pentru cei 36% dintre tinerii care vor sa fie antreprenori in viitor

Read Time:59 Second

[ad_1]

In Romania, 54% dintre tineri vor sa porneasca o afacere conform studiului Insights PulseZ 2022, dintre care 36% se uita la aceasta optiune cu un orizont pe termen lung, de peste un an. Intraprenoriatul este o oportunitate pentru acesti tineri care gandesc si actioneaza ca niste antreprenori si vor sa se implice in deciziile si operatiunile antreprenoriale ale firmei.

Programul VSFA (Vreau Sa Fiu Antreprenor) al Romanian Business Leaders anunta un nou eveniment inedit, pe data de 1 noiembrie, unde antreprenori si intraprenori vor participa la o discutie ampla despre cum a aratat cariera lor, ce provocari au intampinat si care au fost secretele succesului de astazi. Evenimentul este dedicat tinerilor care isi doresc sa inteleaga mai bine, direct de la antreprenori si intraprenori sau oameni care gestioneaza echipe de intraprenori, ce presupune fiecare optiune de cariera si cum pot face o alegere informata asupra directiei de dezvoltare a carierei lor.

Detalii pe Reusita.ro

Articolul Intraprenoriatul: oportunitate pentru cei 36% dintre tinerii care vor sa fie antreprenori in viitor a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Pasi concreti pentru modernizarea infrastructurii de apa si canalizare in zeci de localitati prahovene
Next post Bust al Reginei Maria la Bucov
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept