Indragitul comentator sportiv Bogdan Socol, moarte cumplita, intre gheturi. Din pasiune pentru un sport extrem

Read Time:2 Minute, 1 Second

[ad_1]

Unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți comentatori sportivi din țara noastră, un jurnalist în adevăratul sens al cuvântului, cu pasiune, har și implicare maximă, a încetat din viață fulgerătior la vârsta de 42 de ani. Brașoveanul Bogdan Socol practica înotul în ape înghețate, iar în timpul unui antrenament ar fi suferit un șoc hipotermic. Apropiații spun că jurnalistul ar fi rămas blocat sub o placă degheață și nu ar mai fi reușit să iasă la suprafață.

Ulterior s-a aflat că Bogdan Socol a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”, unde medicii s-au luptat peste două ore pentru a-l resuscita, însă eforturile celor d ela Urgențe Majore au fost în zadar. Cadrele medicale au fost nevoite să anunțe decesul victimei.

Fostul jurnalist sportiv publica, în ultima perioadă, pe contul său de Youtube, numeroase videoclipuri în care demonstra cum se antrenează în apele înghețate. Ultimul filmuleț l-a postat în urmă cu opt zile. Nu s-a gândit nicio clipă că această pasiune ar putea să îi aducă sfârșitul.

 Un tânăr pasionat, un jurnalist cu peste 2500 d emeciuri și evenimnete comentate, un profesionat care își transpusese dragosteapentru sport și în cărți dar și în cursuri împărtășite celorcare vor să îmbrățișeze minunata profesie de journalist, un om, un suflet minunat…

 Vestea cumplită a căzut vineri seară peste noi toți, ce din breasla sa, peste toți cei pasionați de sport…

ogdan Socol a devenit cunoscut publicului din România comentând meciuri de fotbal și rugby la posturile Digi Sport, peste 2.500 de evenimente, după cum preciza chiar el pe site-ul personal. În 2017 a plecat, în urma unor divergențe cu cei din conducere, și a ales o carieră pe cont propriu.

Primii pași îi făcuse însă la Televiziunea Română, în primul an de facultate. A predat mai multe cursuri de comentator sportiv, a avut o emisiune de pronosticuri la postul B1, iar în perioada recentă a lucrat la un nou proiect, analiza și comentariul meciurilor pentru aplicația Flashscore.

Bogdan Socol este autorul mai multor cărți cu temă sportivă, „100 de fotbaliști legendari”, „Jurnalul unui iubitor de fotbal”, „Jurnalul Cupei Mondiale 2018” sau „O sută de sportivi legendari”.

Dumnezeu să-i vegheze drumul în lumină…

Articolul Indragitul comentator sportiv Bogdan Socol, moarte cumplita, intre gheturi. Din pasiune pentru un sport extrem apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post WOW: 2022, la Oradea- anul cu CELE MAI MARI INVESTITII atrase de ADLO, in valoare de peste 160 MILIOANE DE EURO
Next post George Cosac, noul presedinte ales al Federatiei Romane de Tenis
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept