(IN)CREDIBIL in capitala Romaniei: Autoturism… „ingropat” de viu in carosabil, pe… Soseaua Pantelimon!

Read Time:1 Minute, 8 Second

[ad_1]

Așa cum transmite infotraficromania.ro, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe șoseaua Pantelimon din sectorul 2 al Capitalei la miezul nopții, pare-se… pe fondul neatenției în conducere  (oare numai atât???) a căzut într-o groapă semnalizată.

Martorii spun că șoferul făcea slalom printre mașini și ar fi avut si viteză. De altfel, se pare că acesta ar fi fost motivul pentru care conducătorul auto nu a observat lucrarea, de altfel… semnalizată în partea carosabilă și… pe negândite, a plonjat cu mașina în groapa destul de adâncă. 

Tot martorii au fost cei care au sunat la 112 și au anunțat poliția și Serviciul de Ambulanță. Mașina s-a răsturnat și a rămas pe plafon, iar șoferul… captiv în interior. 

Pompierii de la descarcerare au reușit să-l scoată pe șofer din autoturism. La fața locului a fost chemat și un utilaj pentru a extrage autoturismul din groapă.

Din fericire, șoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi și a refuzat transportul la spital, dar autoturismul a fost avariat serios.

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11-12 Noiembrie 2022, în jurul orei 0:00.

Foto: infotraficromania.ro

Articolul (IN)CREDIBIL in capitala Romaniei: Autoturism… „ingropat” de viu in carosabil, pe… Soseaua Pantelimon! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Zeci de senzori pentru monitorizarea calitatii aerului in Bucuresti
Next post ANAF- Final de proiect: „Dezvoltarea de instrumente pentru cresterea conformarii in domeniul impozitului pe veniturile persoanelor fizice in Romania”
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept