Incepand cu luna decembrie, schimbare in bine pentru prahovenii care vor sustine probele examenului in vederea obtinerii permisului de conducere

Read Time:2 Minute, 35 Second

[ad_1]

Începând cu luna decembrie, prahovenii vor susţine probele examenului în vederea obţinerii permisului de conducere în condiţii optime, adaptate necesităţilor din zilele noastre

În urma unei analize a activității desfăşurate de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Prahova (S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova) în perioada 2001-2022, reiese o creștere importantă a volumului de lucru, fiind astfel evidenţiate şi problemele cu care se confruntă în prezent, acest serviciu.

Amintim aici, că activitatea este desfăşurată în spaţii de lucru improprii în mai multe locaţii (str.Vasile Lupu nr.60, respectiv Şos.Vestului nr.19), zona destinată primirii cetăţenilor este supraaglomerată în cea mai mare parte a timpului (spaţiul fiind comun cu Serviciul Rutier, dar și cu Direcţia Judeţeană de Evidență a Persoanelor Prahova), iar locurile de parcare sunt insuficiente atât pentru lucrători cât şi pentru cetăţeni.

Este evident faptul că, pentru o mai bună organizare şi coordonare a serviciului dar şi pentru îmbunătăţirea adresabilităţii şi a condiţiilor oferite solicitanţilor, este oportun ca toate spaţiile destinate activităţii specifice S.P.C.R.P.C.I.V Prahova să se regăsească în acelaşi loc.

Aşadar, din responsabilitate şi respect faţă de cetăţenii care se adresează serviciului şi faţă de angajaţii S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova, conducerea Instituţiei Prefectului Judeţul Prahova a luat decizia identificării şi amenajării unor spaţii corespunzătoare prin relocarea sediului şi implicit a activităţilor specifice serviciului într-un spaţiu adecvat, care să poată oferi condiţii decente, promptitudine şi calitate.

După analizarea mai multor propuneri, spaţiul oportun a fost identificat în cadrul complexului Prahova Value Centre, iar în urma semnării parteneriatului cu administratorii acestui centru comercial, în conformitate cu dispoziţiile prefectului Virgiliu Daniel Nanu, a fost obţinut acordul pentru transferul întregii activităţi a S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova.

Noua locaţie va beneficia de ghişee noi, de o zonă de aşteptare generoasă, dar şi de o sală modernă pentru testarea teoretică ce permite examinarea concomitentă a unui număr mai mare de candidaţi.

Pentru ca acest proces să fie realizat rapid şi eficient, astfel încât să nu perturbe desfăşurarea activităţilor specifice, relocarea se va efectua etapizat.

În primă fază, începând cu data de 12 decembrie 2022, testarea teoretică pentru obţinerea permisului de conducere se va efectua în incinta complexului Prahova Value Centre din Municipiul Ploieşti, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr.1 (fosta uzină Upetrom), iar punctul de plecare (aprobat de către Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova) al candidaţilor programaţi în vederea susţinerii probei practice se va regăsi în parcarea complexului comercial (intrarea Mobexpert). Într-o etapă ulterioară, până la jumătatea lunii ianuarie 2023, în aceeaşi locaţie vor fi transferate şi restul activităţilor ce privesc soluţionarea cererilor pentru preschimbarea permiselor de conducere, înmatricularea vehiculelor, radierea vehiculelor sau eliberarea autorizaţiilor provizorii de circulaţie. 

Articolul Incepand cu luna decembrie, schimbare in bine pentru prahovenii care vor sustine probele examenului in vederea obtinerii permisului de conducere a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, reales vicepresedinte la nivel de reprezentare al CCI a Romaniei
Next post EXCLUSIV: Daria Stefania Malaescu a castigat turneul ITF din Dubai
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept