Inca o amenda „grasa” aplicata de Garda de Mediu Prahova! Aflati cine scoate banii din buzunar!

Read Time:40 Second

[ad_1]

O societate din Municipiul Ploiești a fost sancționată de către Garda de Mediu Prahova cu amendă în valoare de 60.000 lei în urma controlului efectuat la operatorul economic în cauză.

În cadrul controlului, comisarii de mediu au constatat că societatea cu domeniul de activitate fabricarea articolelor de sticlă, desfășura la punctul de lucru activitatea de depozitare și concasare deșeuri din sticlă, fără deținerea autorizației de mediu.

Concret, pentru neregulile constatate, operatorul a fost sancționat în consecință , pentru continuarea activității fiind necesară intrarea în legalitate prin obținerea actelor de reglementare.

Articolul Inca o amenda „grasa” aplicata de Garda de Mediu Prahova! Aflati cine scoate banii din buzunar! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Semaforizare inteligenta in capitala. Cu… „piciorul pe acceleratie”! Anuntul primarului general
Next post Un yankeu- pivot nou-nout la CSM Petrolul Ploiesti
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept