Impreuna in actul final al vietii: Doi soti octogenari, IMPREUNA chiar si in… suicid. Un cutremurator SEMNAL DE ALARMA

Read Time:59 Second

[ad_1]

Doi soți de 89 de ani au sărit împreună de la geam. În nean, pentru.. totdeauna! NU nu „o dăm” pe poezie, ci vă comunicăm un fapt pe cât de real pe atât de tragic care… poate spune multe și…poate trage un semnal de alarmă!

Surse apropiate anchetei au transmis că bătrânii aveau un băiat care muncea la Bruxelles și erau îngrijiți de o femeie, bătrâna având probleme psihice.

Aceștia locuiau singuri la etajul 3 al blocului, dar s-au aruncat de la balconul ghenei de gunoi de la etajul 7, cee ace induce ideea că victimeleau vrut înadins să-și ia adio de la viață și și-au gândit gestul în cele mai mici amănunte.

 Un trecător, martor la teribila cădere în doi, a sunat la 112.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Articolul Impreuna in actul final al vietii: Doi soti octogenari, IMPREUNA chiar si in… suicid. Un cutremurator SEMNAL DE ALARMA apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post In cel de-al 170-lea an de la nasterea lui Caragiale, in cel de-al 70-lea an al… filarmonicii, concert-spectacol D’ale Carnavalului pe scena ploiesteana!
Next post Două cornere lipsă pentru un pariu câștigător pe meciul Polonia – Olanda
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept