IMPRESIONANT: SGU PLOIESTI transmite oficial felicitari groparului ajuns VEDETA la „Chefi la cutite”!

Read Time:1 Minute, 9 Second

[ad_1]

ASTA NU E O RECLAMĂ LA O EMISIUNE, ASTA E RECLAMĂ PENTRU UN OM CARE MUNCEȘTE ȘI LUPTĂ PENTRU FAMILIA SA!

„Îl felicităm pe colegul nostru, domnul Florin Marian Preda, pentru rezultatele obținute în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite” și îi dorim succes în continuare!

Colectivul SGU Ploiești SRL”

Mesajul vine emoționant, sincer și MERITAT, din parte atuturor angajaților SGU Ploiești pentru colegullor, GROPAR de meserie, care a făcut FURORI la unul dintre cele mai îndrăgite Cooking-show-uri de la noi.

Omul, cu o impresiomantă poveste-lecție de viață, cu pasiune pentru „d-ale bucătăriei” și cu tot dragul pentru familia pentru care luptă cu toată inima și puterea sa, i-a cucerit nu doar pe celebrii Chefi- Florin Dumitrescu, Cătălin Dumirescu și Sorin Bontea, dar și publicul, cu o minunatp ciorbă de burtă dar și cu cutremurătoarea sa… experiență, cu lupta sa pentru supraviețuire.

 TOT RESPECTUL!

Luați aminte! Povestea lui Florin Marian Preda confirmă spusă din bătrâni: cel mai eficace ingredient în tot ce gătești (și-n tot ce faci, la urma urmelor!) e… sufletul!

Emisiunea poate fi urmărită aici: https://youtu.be/BNANEmZH8Y0

Articolul IMPRESIONANT: SGU PLOIESTI transmite oficial felicitari groparului ajuns VEDETA la „Chefi la cutite”! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Anamaria Prodan şi Reghecampf, la Poliţie. Acuze reciproce de agresiune. Trei dosare penale
Next post „O insulă de istorie și de artă pe cheiul Dâmboviței”, un proiect care invită publicul să descopere frumusețea ascunsă a sectorului 4
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept