George Cosac, noul presedinte ales al Federatiei Romane de Tenis

Read Time:1 Minute, 11 Second

[ad_1]

În ședința Adunării Generale de Alegeri a Federației Române de Tenis, de vineri, 10 februarie 2023, George Cosac a fost ales, conform articolului 32 aliniat 2 și articolului 36 aliniat 2 din Statutul FRT, ca președinte al Federației Române de Tenis, cu 142 de voturi pentru din 142 de voturi valabil exprimate, scrie pagina oficiala a FRT.

„Eu merg înainte cu toată încrederea că, după așa o perioadă în care am fost testat la rezistență, de acum înainte putem lucra împreună la dezvoltarea Federației Române de Tenis.

Henry Ford spunea că „A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes”.
În timpul mandatului meu la conducerea FRT, împreună cu echipa pe care am coordonat-o, am avut realizări care au contribuit la o mai bună desfășurare a activității Federației, dar și în atragerea tinerei generații către practicarea tenisului.

Majoritatea proiectelor pe care le-am dezvoltat și implementat au condus la conectarea a mii de copii cu tenisul, dar și la implicarea activă a cluburilor în identificarea de talente. Aceste proiecte de dezvoltare a tenisului vor fi îmbunătățite și implementate și în manadatul care începe azi”, a spus noul președinte al Federației Române de Tenis, George Cosac.

Articolul George Cosac, noul presedinte ales al Federatiei Romane de Tenis apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Indragitul comentator sportiv Bogdan Socol, moarte cumplita, intre gheturi. Din pasiune pentru un sport extrem
Next post Circuitul National FRT – Cupa Power Tenis Otopeni, si-a desemnat castigatorii
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept