Garda de Mediu pe urmele unei basculante pline cu parbrize sparte

Read Time:1 Minute, 12 Second

[ad_1]

Ce frumoasă… este viața când… te-apucă dimineața în control: AUTOCAMION surprins ÎN ZORII ZILEI DE COMISARII GĂRZII NAŢIONALE DE MEDIU încercând SĂ ABANDONEZE ILEGAL o basculantă plină cu… PARBRIZE SPARTE

În această dimineaţă (08.11.2022), o echipă de comisari din cadrul Comisariatului General, împreună cu Jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” din Ploiești, au surprins în trafic în zona Strejnic din județul Prahova, în imediata apropiere a drumului DN1A, un autocamion ce transporta parbrize ce urmau a fi eliminate în locuri neautorizate.

„Autospeciala a fost observată în jurul orei 5 dimineaţa şi urmărită până la locul unde urma să descarce deşeurile… în voia sorții.

În urma verificării s-a constat faptul că transportatorul nu deținea niciun document de transport deşeuri, fapt pentru care a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 30.000 lei, iar ca sancțiune complementară s-a dispus confiscarea autocamionului.

Din declarațiile conducătorului auto, deșeurile de parbriz au fost ridicate din București, de la un operator economic care desfășoară activități de înlocuire parbrize. Totodată, a fost demarată o acțiune de inspecție și control inopinat la operatorul economic, generatorul deșeurilor”, au transmis reprezentanții Gărzii de mediu Prahova.

VIDEO: https://www.facebook.com/GardaNationaladeMediu/videos/1176666593249808

Articolul Garda de Mediu pe urmele unei basculante pline cu parbrize sparte a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ministrul Energiei spune raspicat: NU se inchide nicio Unitate de Productie a energiei electrice pe bază de cărbune
Next post EXCLUSIV: Daria Ștefania Mălăescu a câștigat un turneu ITF în Kenya
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept