Furt grosolan intr-o farmacie din Ploiesti

Read Time:1 Minute, 25 Second

[ad_1]

Vă miră că se întâmplă așa ceva în Ploiești, acolo unde vandalismul, scandalurile, accidentele și neregulile de tot soiul sunt… „LA ORDINEA ZILEI”?!

După faptă și… răsplată: un bărbat de 30 de ani din Ploiești este cercetat penal pentru furt, după ce a sustras suma de 1.850 de lei dintr-un portofel pierdut de o femeie într-o farmacie.

Referitorla acest caz, reprezentanții IPJ Prahova au transmis:

„După aproximativ o jumătate de oră, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că și-ar fi pierdut portofelul în timp ce se afla la cumpărături în zona de Nord a municipiului Ploiești.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat în zona indicată de apelantă, din verificări reieșind faptul că, în timp ce se afla în incinta unei farmacii, în momentul în care a băgat portofelul în geantă după achitarea cumpărăturilor, acesta a căzut pe podea fără ca ea să realizeze la acel moment, părăsind magazinul.

Ulterior, la constatarea lipsei portofelului, femeia s-a reîntors în unitate, găsindu-l fără suma de 1.850 de lei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată la scurt timp, ca fiind un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiu, asupra sa fiind găsită suma în cauză.

Din fericire, prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”.

Articolul  Furt grosolan intr-o farmacie din Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Maid or Minx: The Mary Magdalene Controversy
Next post Welcome to SatS!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept