Furt din cimitirul Mihai Bravu, cu ajutorul unui minor

Read Time:55 Second

[ad_1]

In data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, sistemul de supraveghere din Cimitirul Bolovani a surprins un bărbat care sustrăgea mai multe coroane de flori din perimetrul unui loc de înhumare. Acesta era ajutat de un minor, care escaladase gardul cimitirului, în scopul de a-l avertiza pentru a nu fi surprins de către angajații Societății de Gospodarire Urbana (SGU) Ploiesti.

Situația se află în analiza echipei de intervenție a firmei de pază contractată, urmând a fi parcurse procedurile reglementate în acest sens. 

„Cu această ocazie, reamintim ploieștenilor că societatea noastră a amplasat 105 camere video de supraveghere, în zonele cele mai sensibile din perimetrul fiecărui cimitir administrat, în scopul identificării persoanelor care comit acte de vandalism și aplicării măsurilor corespunzătoare, în conformitate cu legislația și procedurile interne în vigoare”, se arata intr-un comunicat de presa al SGU Ploiesti.

Articolul Furt din cimitirul Mihai Bravu, cu ajutorul unui minor a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post ULTIMA ORA CU VESTE BUNA: Joi, 5 ianuarie, incepe distribuirea pensiilor. Mai devreme fata de anuntul initial! E OFICIAL!
Next post Cele mai importante 5 beneficii de a juca la pariuri pe internet
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept