Finantare de aproape 250 de milioane de lei pentru moderizarea retelei de termoficare din capitala

Read Time:1 Minute, 14 Second

[ad_1]

Primăria Capitalei a obținut o finanțare nerambursabilă de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în valoare totală de 242.072.922 de lei pentru modernizarea a 30 km de rețea de termoficare din Capitală.

Așa cum informează municipalitatea, suma reprezintă 85% din valoarea totală a lucrărilor, restul de 15% fiind din surse proprii.

Au fost selectate pentru înscrierea în program 4 din cele 7 obiective, cu o lungime totală a conductelor de 30 km.

***Cele 4 obiective pentru care am obținut cofinanțare sunt:

-Obiectivul 1 – Magistrala 1 Sud – Pantelimon – 12 km – în lucru

-Obiectivul 3 – Magistrala II Sud Mihai Bravu –  9 km – în etapa de evaluare a ofertelor depuse în cadrul licitației

-Obiectivul 4 – Magistrala II – III Grozăvești– 11 km – în lucru

-Obiectivul 5 – Magistrala Progresu Berceni – 7,8 km – în lucru

În ceea ce privește celelalte 3 obiective ale proiectului, 2 au fost executate în proporție de 95%, iar ultimul se află în execuție, cu un stadiu de realizare de 70% – șantierul deschis în zona Ferentari.

Programul Termoficare este implementat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în perioada 2019 – 2027 și este un Program multianual de finanțare a investițiilor pentru modernizarea, reabilitarea, retehnologizarea și extinderea sau înființarea sistemelor de alimentare centralizată cu energie termică a localităților.

Articolul Finantare de aproape 250 de milioane de lei pentru moderizarea retelei de termoficare din capitala apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Concertul Caritabil de Craciun reuneste artisti romani de notorietate pe scena Ateneului Roman
Next post Un bagaj cu paine si haine a pus in ALERTA impresionante echipaje de pompieri, pirotehnisti si politisti, in apropierea unei unitati militare
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept