FII INFORMAT! Ai acum instrumentul care iti usureaza crearea meniului zilnic si a listei de cumparaturi ! 

Read Time:2 Minute, 13 Second

[ad_1]

În momentul în care merg la supermarket, mulți dintre consumatori au tendința de a cumpăra excesiv, neavând nevoie de toate produsele pe care le pun în coșul de cumpărături. Pentru a evita risipa alimentară , dar și pentru o mai bună organizare a  meniurilor zilnice și săptămânale, Aplicația InfoCons vine în sprijinul consumatorilor cu opțiunea de a crea , direct în aplicație, lista de cumpărături , retețe precum și mesele zilnice.

Aplicația Gratuită InfoCons este un instrument unic la nivel internațional , dezvoltat independent și transparent , menit a veni în sprijinul consumatorilor cu informații utile ! Astfel ,  la cumpărături sau chiar și acasă , consumatorii scanează cu Aplicația InfoCons ,  codul de bare de pe  produsele agroalimentare pe care doresc să le cumpere sau pe care le au deja în frigider ! Aplicația Gratuită InfoCons le va arăta direct pe telefonul mobil în limba selectată , informații cu privire la :

– Ingredientele din produsul scanat ;

– Numărul și tipul aditivilor alimentari însoțiți de o descriere explicită ;

– Numărul și tipul alergenilor regăsiți în produl scanat ;

– Valorile nutriționale ( cantitatea de sare , zahăr și calorii );

– Calculator în care se poate insera cantitatea de produs consumată pentru a afla instant cantitatea de sare si zahăr , numărul de calorii precum și activitățile sportive necesare pentru arderea caloriilor (mers , alergare și bicicletă );

– Posibilitatea de a acorda rating de la 1 la 5 produselor ;

– Posibilitatea de a face o sesizare direct din aplicație, prin completarea unui formular simplu, cu câmpuri prestabilite .

După scanarea produselor, tot ce au de făcut este să își salveze produsele preferate în lista de „ Produse Salvate ” . Din lista „ Produse Salvate ”, printr-o simplă bifare a produselor , vor afla numărul total de E-uri , cantitatea totală de zahăr și cantitatea totală de sare . De asemenea, pot distribui produsele bifate care alcătuiesc lista de cumpărături , meniul zilnic / săptămânal sau retetele cu familia si prietenii .

De asemenea, prin funcția „ Alegerea Mea ” din cadrul Aplicației InfoCons , consumatorii au posibilitatea de a-și seta preferințele de consum prin introducerea cantităților maxime de zahăr , sare , calorii , a numărului maxim de aditivi alimentari ( E-uri ), precum și aditivii alimentari și alergenii pe care își dorești să îi evite .

ATENȚIE: Nu uitați următoarea data când mergeți la cumpărături să vă creați propria lista de cumpărături , în funcție de preferințele de consum, respectiv cantitatea maximă de zahăr, sare , calorii, numărul maxim de aditivi alimentari, precum și tipul alergenilor și aditivilor alimentari regăsiți în produse.

Articolul FII INFORMAT! Ai acum instrumentul care iti usureaza crearea meniului zilnic si a listei de cumparaturi !  a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Se monteaza pasarela peste Dambu! AFLATI UNDE!
Next post Municipiul Ploiesti- cel mai redus tarif la serviciul public de alimentare cu apa si de canalizare! Care e situatia in cazul energiei termice?
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept