FERENTARI: Un nou tronson de retea de termoficare a fost modernizat

Read Time:1 Minute, 6 Second

[ad_1]

Au fost finalizate lucrările de modernizare a unui nou tronson de rețea de termoficare din zona Ferentari, aferent Obiectivului 6 – Magistrala Progresu-Ferentari, care va fi dat în funcțiune în perioada imediat următoare.

Așa cum precizează surse din Primăria capitalei, acest tronson are 1.500 de metri, din 1.200 de metri de conductă magistrală preizolată, dotată cu senzori de detecție a avariilor, și alți 300 în zona racordurilor în Punctul Termic 6 Sebastian.

Conducta modernizată alimentează consumatorii din zona Calea Rahovei, Calea Ferentari, strada Mihail Sebastian. Acest obiectiv alimentează 16 puncte termice, care asigură furnizarea energiei termice pentru un număr de 241 de scări de bloc, respectiv circa 10.000 de apartamente, un liceu și o școală.

Primarul General, Nicușor Dan: “Până acum, au fost puși în funcțiune 11 km, din cei 13 existenți pe această magistrală, pe care estimăm să o finalizăm în aprilie. În 2023 vom continua lucrările la cele patru obiective majore din 2022: Ferentari, Olteniței, Pantelimon Amzei – Victoriei – Mihalache, vom deschide doua obiective mari în Colentina și Bd. Timisoara și câte un obiectiv mare din fiecare din cele 5 loturi finanțate din fonduri europene.”

Articolul FERENTARI: Un nou tronson de retea de termoficare a fost modernizat apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post MARIZA, „Zeita muzicii Fado”, concerteaza la Sala Palatului de Ziua Internationala a Femeii
Next post INITIATIVA de NOTA 10: Curs de instruire a muzeografilor de la Muzeul National Brukenthal si Complexul National Muzeal ASTRA din Sibiu
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept